Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Офіс генпрокурора просить суд арештувати ексміністра Рудьковського

Кримінал 2909 переглядів

Опубліковано - 27.08.2021 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Офіс генпрокурора просить суд арештувати ексміністра Рудьковського
Офіс генпрокурора просить суд арештувати ексміністра Рудьковського
Офіс генпрокурора направив до Печерського райсуду столиці клопотання про зміну запобіжного заходу з нічного домашнього арешту на тримання під вартою колишньому міністру транспорту і екснардепу Миколі Рудьковському.

Про це повідомили у коментарі Укрінформу у відомстві.

“Прокурор Офісу генпрокурора подав до суду клопотання про зміну запобіжного заходу з нічного домашнього арешту на тримання під вартою колишньому народному депутату, підозрюваному у викраденні та катуванні екскерівника приватної газовидобувної компанії”, - зазначили у прокуратурі.

У ОГП додали, що ухвалили змінити запобіжний захід Рудьковському, оскільки він порушив умови дозволу прокурора на виїзд за кордон виключно до міста Відень Республіки Австрія з метою отримання медичної допомоги.

Порушення було встановлено за результатом перевірки відомостей ЗМІ про те, що його помітили на території Князівства Монако, уточнили в прокуратурі.

11 серпня ЗМІ повідомили, що Рудьковський замість лікування в Австрії перебуває в Монако.

У ОГП пообіцяли перевірити цю інформацію і, в разі підтвердження, ініціювати посилення йому запобіжного заходу.

7 липня Печерський райсуд столиці змінив Рудьковському запобіжний захід з тримання під вартою на нічний домашній арешт.

3 березня 2021 року Рудьковському повідомили про підозру у викраденні колишнього керівника ПрАТ «Нафтогазвидобування» Олега Семінського, який нині є народним депутатом від партії «Слуга народу».

Пізніше суд йому обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, на початку 2012 року керівника газовидобувної компанії викрали і більше трьох років утримували в нелюдських умовах, систематично катували та вимагали від нього і його родичів сплатити неіснуючий борг у сумі 200 млн дол.

Розслідуванням встановлено, що організатором злочинів є його колишній бізнес-партнер Р., народний депутат кількох скликань, який за часів Януковича був міністром транспорту та зв’язку України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.