Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Телевізійна ніч українського кіно - «Відкрита ніч - дубль 10»

Телебачення 11771 перегляд

Опубліковано - 9.06.2006 20:11 | Всі новини | Версія для друку

Телевізійна ніч українського кіно - «Відкрита ніч - дубль 10»
Телевізійна ніч українського кіно - «Відкрита ніч - дубль 10»
В ніч з 24 на 25 червня Перший Національний презентує телеверсію кінофестивалю «Відкрита ніч» у прямій трансляції з Андріївського узвозу в Києві.

Українське кіно виходить до широкої аудиторії – на телеекран. Перший Національний презентує телеверсію фестивалю «Відкрита ніч» у прямому ефірі. Такий формат стане своєрідним подарунком до 10-річного ювілею кінодійства, повідомляє прес-служба Першого національного.

В ніч з 24 на 25 червня у прямій трансляції з Андріївського узвозу можна буде переглянути фільми, створені в Україні і для українців впродовж останніх двох років.

При чому ця кіноколекція складатиметься не з 2-3 повнометражних картин, які можуть поміститися в одній ночі. Мета фестивалю – показати якомога більше розмаїття тем, жанрів, нових імен, аби кожен глядач міг переконатися, що вітчизняне кіно таки існує і має досить привабливий вигляд.

Тож спати цієї ночі не доведеться - фестивальний екран продемонструє близько 40 стрічок – роботи студентів, професіоналів, вільних митців (відеоарт). Кожен з них матиме змогу представити свій фільм і дати невеличке інтерв’ю перед показом.

За словами арт-директора «Відкритої ночі» Михайла Іллєнка, особливістю цьогорічного фестивалю стане також інтерактивне голосування, завдяки якому глядачі зможуть підтримати улюблений фільм.

Михайло Іллєнко:
«За активної участі аудиторії на переможця чекатиме додатковий приз. Можливо, глядацькі симпатії визначать окремого призера. Зараз цікаво, яким буде ефект, зворотній зв’язок».

А за тиждень до самої події в ефір Першого Національного вийде спеціальний проект «Тиждень українського кіно». З 19 по 23 червня о 19:05 на каналі демонструватимуться стрічки – переможці та учасники «Відкритої ночі» минулих років.

Окрім того, в ці дні у вечірніх випусках «Новин» (о 18:30) будуть показані портретні сюжети про авторів, які представлять свої роботи на фестивалі, а також репортажі про хід підготовки до фестивалю.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.