Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під час штурму будівлі СБУ арештовано 10 активістів ЄСМ

Захист держави Регіон: м.Київ 12939 переглядів

Опубліковано - 14.06.2006 11:28 | Всі новини | Версія для друку

Під час штурму будівлі СБУ арештовано 10 активістів ЄСМ
Під час штурму будівлі СБУ арештовано 10 активістів ЄСМ
При спробі штурму будівлі СБУ в Києві арештовано 10 активістів Євразійського союзу молоді (ЄСМ), повідомили РБК в організації. Серед заарештованих - координатор ЄСМ України Олександр Мединський.

Нагадаємо, що з 12 червня ЄСМ проводить в столиці України безстроковий мітинг біля центральної штаб-квартири СБУ. Метою мітингу є вимога негайного зняття заборони на в'їзд на Україну Лідера ЄСМ Павла Заріфулліна. Активісти київського ЕСМ наполягають на негайних вибаченнях від голови СБУ генерал-полковника Ігоря Дріжчаного, а також від його заступників за депортацію, повідомляє РБК-Україна.

9 червня лідер ЄСМ П.Заріфуллін прилетів до України авіарейсом з Москви. У аеропорту Бориспіль він був затриманий представниками СБУ і із застосуванням наручників депортований з країни. Раніше повідомлялося, що СБУ заборонила в'їзд до України ряду російських політиків, відмічених в організації масових безладів, направлених на порушення територіальної цілісності держави. Зокрема, це стосується хвилювань в Криму із-за міжнародних військових навчань "Сі Бриз-2006", які проводяться на півострові з 1997 р. СБУ обнародувала тільки імена лідера ЛДПР, депутата Держдуми Володимира Жириновського і директора Інституту країн СНД, депутата Держдуми Костянтина Затуліна.

На спільній прес-конференції з Наталією Вітренко і главою Міжнародного "Євразійського руху" Олександром Дугіним в Москві П.Заріфуллін заявив, що чисельність ЄСМ в Україні така ж, як в Росії. У числі своїх прихильників П.Заріфуллін позначив ПСПУ і Молоду гвардію України. "ЄСМ прикладе всі сили, щоб не допустити натівської окупації. Ми обов'язково візьмемо участь в ученнях "Тугий вузол", тому що "Сі Бриз-2006" - це ляпас слов'янському миру. Ми розцінюємо це як чергову спробу відторгнення англосаксами частини Євразії", - сказав він.

Колега П.Заріфулліна по ЄСМ Валерій Коровін заявив, що його організація готує народне ополчення для опору силам НАТО в Україні. "Ми готуватимемо партизанський рух. Це єдиний адекватний крок. Радикальні дії по протидії американському вторгненню на України, які ми плануємо, будучи відповіддю на беззаконне екстремальне вторгнення, з моральної крапки зір виправданий", - підкреслив він.

На цій же прес-конференції Н.Вітренко заявила, що блок НАТО має намір поділити Україну на три частини. За її словами, під час масштабних учень Альянсу в Україні, інформацією про яких, нібито, розташовує Н.Вітренко, країна буде поділена на Боніт (Крим і південь України), Горецію (Донбас і схід України), а також Дрімленд (захід країни).

"Головна боротьба йтиме за відторгнення Боніта від Гореції на користь Дрімленда. Так американці готують розвал України за запланованим ними сценарієм", - заявила лідер ПСПУ.

Хто і як ділив Україну

Варто нагадати, що під час президентських виборів 2004 р., коли боротьба за пост розділу держави велася між Віктором Ющенком і Віктором Януковичем, в Україні розповсюджувалися листівки, на яких країна зображалася у вигляді яловичої туші, розчленованої на три частини.

Експерти по PR стверджують, що ці листівки з метою скомпрометувати В.Ющенко, виготовлялися за ініціативою прихильників В.Януковича (якщо точніше, - то за ініціативою головного "кремлівського політтехнолога" Глєба Павловського ).

Під час першого і другого турів виборів офіційна Москва виражала усіляке сприяння В.Януковичу. Президент РФ Володимир Путін навіть привітав його після закінчення другого туру з перемогою на виборах, не дочекавшись офіційного оголошення результатів голосування Центральною виборчою комісією.

В Києві вбито антинатівського активіста, одного із соратників Наталії Вітренко

Ввечері 8 червня трьома пострілами в поясницю, груди і шию з пістолета "Макаров" 9 калібру на вул. Колосковій в районі Совського кладовища в Соломенському районі Києва був убитий активіст всеукраїнського руху "За Україну, Білорусь і Росію" ("ЗУБР") та "Євразійського фронту" громадянин Росії Юрій Хадарцев.

Тіло росіянина було виявлене на задньому сидінні його автомобіля "Порше". 44-річний потерпілий прибув до України 6 червня. Ряд ЗМІ стверджують, що активіст "ЗУБРа" був осетинським бойовиком, зв'язаним з кримінальним світом.

За підозрою в його вбивстві затриманий ще один активіст "ЗУБРа", теж громадянин Росії. Розслідуванням займається прокуратура Солом`янського району Києва. Про це повідомив керівник прес-служби ГУ МВС в м. Київ Володимир Поліщук.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.