Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Show must go on! Морозу, разом із більшовиками, аж кортить побавитися у владу у порожній парламетській залі

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9946 переглядів

Опубліковано - 26.07.2007 12:21 | Всі новини | Версія для друку

Рік 2004. Майдан, сцена, Мороз...
Рік 2004. Майдан, сцена, Мороз...
Депутат СПУ Василь Сильченко не виключає проведення позачергової сесії ВР у вівторок, 31 липня 2007 року. За його словами, з такою ініціативою виступили депутати парламентської коаліції.

Про це Василь Сильченко заявив сьогодні в ефірі радіо «ЕРА», повідомляє прес-служба СПУ.

Василь Сильченко припустив, що головні питання, які обговорюватимуться на позачерговій сесії, – правова основа для проведення дострокових виборів парламенту 30 вересня 2007 року і їх законодавче забезпечення.

На думку депутата-соціаліста сьогодні до кінця не вирішені проблеми «обнулення списків», відсутній реєстр виборців, непрозорим способом формуються списки.

Абсолютно незаконно на телебаченні йде політична реклама Ющенко і його політичної сили, замаскована під соціальні ролики. Крім того, партія президента активно використовує адміністративний ресурс для зміцнення позицій блоку НУ-НС, систематично знищує незалежну судову владу, заздалегідь блокуючи можливість заперечування в судах результатів виборів.

Сильченко вважає, що всі ці дії - основа для масштабних фальсифікацій, метою яких є реванш «оранжевих сил» з метою встановити в Україні диктатуру, позбавивши країну демократичного шляху розвитку.

Він підкреслив, що СПУ готова до дострокових виборів, але тільки в тому випадку, якщо вони пройдуть на конституційній основі, а не на основі політичних домовленостей.
Рік 2007...
Рік 2007...
Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко, прем'єр Янукович і Голова ВР Мороз підписали політичну угоду про розв'язання політичної кризи та проведення дострокових виборів до парламенту. Відповідно до домовленостей, дострокові вибори проводяться у разі, якщо: парламент ухвалить поправки до законів, небхідні для проведення виборів і фракції НУ та БЮТ складають свої депутатські повноваження.

Наразі всі домовленості виконано, а факт складання повноважень двома депутатськими фракціями - підтверджено у судовому порядку.

Однак, фракція СПУ та спікер парламенту досі не вважають за необхідне виконувати домовленості, підписані їхнім лідером Морозом. Спостерігачі вважають, що причиною такої поведінки соціалістів є їхній непрохідний рейтинг серед виборців, спричинений входом у більшовицьку коаліцію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.