Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Show must go on! Завтра Мороз, разом із більшовицьким активом, спробує піаритися за рахунок платників податків у парламентській залі

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9437 переглядів

Опубліковано - 30.07.2007 11:01 | Всі новини | Версія для друку

Show must go on! Завтра Мороз, разом із більшовицьким активом, спробує піаритися за рахунок платників податків у парламентській залі
Show must go on! Завтра Мороз, разом із більшовицьким активом, спробує піаритися за рахунок платників податків у парламентській залі
У минулу п'ятницю Голова ВР Мороз підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Верховної Ради. Попри все, він вперто не бажає визнати очевидний факт - парламент, після складання повноважень фракціями БЮТ і НУ та обнулення списків, став неправочинним.

Правомочність засідань Верховної Ради передбачена Конституцією і законами України.

Про це сказав спікер парламенту журналістам напередодні відкриття позачергової сесії ВР, повідомила прес-служба СПУ.

«Закриваючи сесію, я, пославшись на волю депутатів, сказав, що ми проведемо позачергову сесію - виходячи з необхідності розв’язання низки питань», - відзначив Мороз.

За словами спікера, «серед них, я назвав би необхідність реагування на рішення КС, від 9 липня 2007 року, що стосується соціальних гарантій і, у зв’язку з цим, перегляду бюджету. Крім того, я наполягатиму на розгляді проекту змін до Конституції, який необхідно направити до КС для попередньої оцінки. Вони роздані депутатам ще на минулій сесії ВР. До речі, в цих проектах є положення, що стосуються обмеження депутатської недоторканності».

«Але ми не займаємося політичною «тріскотнею» із цього приводу, не повторюємо слово в слово старі пропозиції Леоніда Кучми, а робимо конкретні кроки. Проголосуйте за ці зміни в Основний закон і припиніть займатися демагогією! Подивіться, боротьбу за скасування недоторканності і пільг ведуть ті, хто багато разів був депутатом, але жодного разу не порушував питання про обмеження! Зокрема, і Президент, який так завзято бореться з недоторканністю, але забуває про те, що він є суб’єктом законодавчої ініціативи, і йому достатньо було всього лише внести до парламенту проект закону про внесення змін до Конституції», - підкреслив Олександр Мороз.
Між тим, фракція БЮТ у парламенті минулого скликання, повноваження якого нині достроково припинені, вносила на розгляд народних депутатів, серед яких був і Олександр Мороз, законопроект про позбавлення нардепів депутатської недоторканості та пільг. Після силової боротьби у парламентській залі та демаршів опозиції, більшовики вимушені були поставити цей законопроект на голосування. Він не набрав необхідних 226 голосів для продовження процедури.

Можемо нагадати особисто товаришу Морозу, як “ветерану українського парламетаризму”, який починав парламетську кар'єру із лідества в комуністичній більшості, і принагідно, його колегам-більшовикам, що ініціатива БЮТ була далеко не першою у історії українського парламентаризму. Продібні законопроекти вносилися на розгляд і іноді, навіть, ставилися на голосування кожного скликання, проте жодного разу не були підтримані номенклатурно-олігархічною більшістю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.