Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович розпишеться за позбалення недоторканості хоч на паркані. Все одно - це не матиме правових наслідків

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9636 переглядів

Опубліковано - 3.09.2007 11:15 | Всі новини | Версія для друку

Янукович розпишеться за позбалення недоторканості хоч на паркані. Все одно - це не матиме правових наслідків
Янукович розпишеться за позбалення недоторканості хоч на паркані. Все одно - це не матиме правових наслідків
Прем'єр-міністр України, лідер партії Регіонів, Віктор Янукович вважає, що скликання зборів нардепів яке вони називають черговою сесією Верховної Ради V скликання не несе загрози дестабілізації ситуації в країні.

Про це він заявив вчора в інтерв'ю телеканалу «Інтер», відповідаючи на запитання, чи планують депутати від ПР брати участь в черговій сесії ВР.

«Ніяких підстав не збиратися немає. Головне, що це несе? Якщо загрожує дестабілізації ситуації в країні - цього не потрібно робити. Тому, я вважаю, потрібно дуже зважено підійти до порядку денного», - сказав Янукович.

За словами прем'єр-міністра, «якщо є необхідність зібратися і розглянути важливі для країни питання, в цьому нічого немає поганого».

«Депутати мають повноваження і їх ніхто не відміняв згідно законів», - додав він.

Голова уряду підкреслив, що він не «хоче ходити довкола питання про скасування недоторканності».

«Мені це вже набридло. За мною всі ганяються і ставлять запитання, наче це нагодує людей. Я готовий розписатися, де завгодно, що ми за скасування недоторканності і пільг для будь-яких урядовців. Немає ніяких питань! Давайте ухвалимо рішення і не будемо спекулювати з цього питання», - закликав Янукович.

Янукович нагадав, що наразі уряд розробляє проект державного бюджету на 2008 рік. «У будь-якій формі його (бюджет) в парламенті потрібно розглянути до 30 вересня – за участю Секретаріату Президента, щоб ми відчули, що ми матимемо в 2008 році», - зазначив прем'єр.

Як повідомлялося раніше, відповідно до вердикту КС України, парламент, в якому менше 300 народних депутатів, чиї повноваження є легітимними, вважається неправочинним, він не має права ухвалювати будь-які нормативні рішення.

Фракції БЮТ і НУ у повному складі склали депутатські повноваження, а з'їзди блоків - обнулили списки кандидатів у народні депутати V скликання. Зазначені рішення визнанні на рівні судової влади і, відтак, юридично позбавили парламент дієздатності.

Попри існуючі правові реалії, партії більшовицької коаліції відмовляються це публічно визнати і продовжують брехати виборцям, збираючи збори нардепів та імітуючи прийняття рішень, хоча й самі знають, що жодне - не матиме правових наслідків.

Таким чином, Вищий законодавчий орган Держави, фактично перетворено у технологічний балаган примітивниго піару.

Президент Ющенко своїм Указом призначив позачергові вибори на 30 вересня поточного року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.