Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Космос разбушувався. Депутати столичної ради звернулися до керівництва держави

Самоврядування 9297 переглядів

Опубліковано - 24.01.2008 15:27 | Всі новини | Версія для друку

Космос разбушувався.  Депутати столичної ради звернулися до керівництва держави
Космос разбушувався. Депутати столичної ради звернулися до керівництва держави
Фракції БЮТ та “Блок Кличка” у Київраді підготували звернення до Президента України, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра у якому вимагають негайно провести розслідування діяльності міської влади.

Про це на брифінгу повідомили голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова та заступника Голови фракції «Блок Кличка» Наталія Новак.

Зокрема у заяві на ім'я керівників держави говориться, що вже майже два роки в Києві відбуваються процеси, які ставлять під сумнів існування в Україні правового порядку та принципів невідворотності покарання за вчинені злочини і правопорушення. Продовження такої практики неминуче поставить під сумнів національну безпеку держави та майбутнє її столиці.

“Користуючись безкарністю та корупційними зв’язками, київська міська влада на чолі з Черновецьким дозволила брутальне побиття опозиційних депутатів, організувала небачену роздачу родичам, друзям та державним чиновникам земель київської громади, включаючи зелені зони та історичні території Києва. Під «ніж» потрапили тисячі гектарів землі в Пущі–Водиці, Кончі–Заспі, Феофанії, на Трухановому острові, Гідропарку, в Голосієві та інших зонах відпочинку киян”. - наголошується у заяві.

Депутати наголошують, що комунальна інфрастуктура міста зазнала значних втрат - ключові об'єкти, які мають життєво важливе значення вилучні у міської громади. “Міська влада, не приховуючись, приватизувала міську систему енергозабезпечення, газифікації та водо-каналізаційного господарства, захопили комунальні кінотеатри, “пустила з молотка” за безцінь комунальний банк “Хрещатик”, Броварський завод алюмінієвих конструкцій, кращі книжкові магазини столиці, які колись були в центрі Києва. Нині така доля чекає аеропорт “Жуляни”, ТРК “Київ” та інші міські ЗМІ. На рівні міста вирішуються питання фінансування освіти та медицини, водопостачання, водовідведення та опалення. А з понад 20 млрд. грн. видатків з міського бюджету в 2008 році лише 3,5 млрд. грн. направляються в розпорядження районів”. - говориться у заяві.

Депутати підкреслюють, що усі їхні спроби навести лад і законність розбиваються об стіну кругової поруки та тотальної корупції. "Наші спроби протидіяти цій вакханалії наштовхнулись на організований опір корумпованої влади. Всі звернення до прокуратури або ігноруються, або створюється лише видимість їх розгляду, а в судовій системі адвокатами міської влади виступає понад сотня високооплачуваних юристів, навчених використовувати як докази не тільки правові аргументи, а і майно та землю Києва. До цього часу без будь–яких висновків та притягнення до відповідальності винних залишився факт побиття опозиційних депутатів Київради на її засіданні 7 грудня 2006 року". - наголошують депутати столиці.

“На цьому фоні цинічно виглядає участь Черновецького в нарадах при Президентові України”. - говориться у заяві.

Заяву до керівників держави підписали 32 народних обранці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.