Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Щасливе дитинство. Політтехнологи єдиноросів поповнили інструментарій

Імперія «Совок» 9974 перегляди

Опубліковано - 17.05.2008 17:14 | Всі новини | Версія для друку

Щасливе дитинство. Політтехнологи єдиноросів поповнили інструментарій
Щасливе дитинство. Політтехнологи єдиноросів поповнили інструментарій
Правляча партія Росії тепер матиме дитячу організацію для мітингів, маніфестацій, пікетів та передвиборчої агітації.

Всеросійські педагогічні збори (ВПЗ) прийняли статут Всеросійської асоціації дитячо-юнацьких громадських організацій, яка створюється за підтримки "Єдиної Росії". У документі, зокрема наголошується, що асоціація має право проводити збори, мітинги, демонстрації, ходи і пікетування, а також брати участь у виборчих кампаніях.

Нове об'єднання скорочено називатиметься "Юність Росії". Його статутні цілі включають сприяння розвитку дитячих і юнацьких організацій і захист прав дітей і юнацтва.

На пленумі ВПЗ була прийнята декларація, в якій мовиться, що асоціація зберігатиме нейтралітет у відносинах з політичними партіями і не допустить підпорядкування її діяльності керівним структурам тієї або іншої партії.

У декларації також наголошується, що дитячі і юнацькі організації повинні бути незалежні від держави і ідеології але, в теж час, "отримувати від держави організаційну і фінансову підтримку і педагогічний супровід їхньої діяльності". Окремо підкреслюється неприпустимість "расових, шовіністичних, націоналістичних, клерикальних та інших поглядів, що заважають захисту прав і об'єднанню підростаючого покоління заради світлого майбутнього Росії".
Рішення про створення єдиної дитячої асоціації було ухвалене в лютому 2008 року, оскільки у ВПЗ вважають, що існуючі російські дитячі організації вичерпали свій потенціал. Передбачається, що в нове об'єднання увійде приблизно половина всіх російських школярів і близько 600 організацій.

Голова Всеросійських педагогічних зборів і член генеральної ради "Єдиної Росії" Валентина Іванова раніше підкреслила, що нова організація не матиме політичного відтінку, оскільки діяльність політичних партій в школі заборонена федеральним законом "Про освіту".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.