Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібер-війна. Вже більше тижня не припиняється хакерська атака на “Аратту”

Наші новини 23145 переглядів

Опубліковано - 16.09.2008 13:23 | Всі новини | Версія для друку

Кібер-війна. Вже більше тижня не припиняється хакерська атака на “Аратту”
Кібер-війна. Вже більше тижня не припиняється хакерська атака на “Аратту”
Більше тижня хакери атакують сервер порталу “Аратта”. За одностайною думкою редакції - цей акт політичного терору є прямим наслідком нашої громадянської позиції - ми свідомо й послідовно нейтралізуємо інформаційні лохотрони.

Сьогодні є очевидним факт масованої агітаційної атаки на українських громадян, мета якої - не тільки компрометувати українських урядовців, а й створити сприятливу суспільну думку щодо державного перевороту.

Не треба бути супераналітиком, аби здогадатися, якій державі це вигідно.

Тільки Росія, а не будь-яка інша країна є прямо зацікавлена у знищені в Україні уряду, який послідовно відстоює державні інтереси України. І робить це успішно.

Ми, подаючи інформацію про події в Україні та за її кордонами скидаємо агітаційну локшину, яку намагаються навішати нашим співгромадянам. І, очевидно, робимо це ефективно, оскільки аудиторія порталу постійно зростає. Зростає не тільки в Україні, а й в Росії.

Звісно, це не улаштовує ні кремлівських керманичів, ні їхніх українських наймитів, які за тридцять срібників ладні продати у рабство свій народ. Тим більше, що наш ресурс є абсолютно незалежним і від політиків-запроданців, і від "благодійності" олігархів.

Відтак, на нашу інформаційну політику може вплинути тільки наша аудиторія. І саме тому ми стали об'єктом агресії. Агресії спецслужб іноземної держави - Росії. Про це свідчить хоча б те, що на "глушіння" Аратти вже витрачено десятки тисяч долларів. При чому, ми не отримали від терористів жодних умов або пояснень причин терористичної атаки.

Подібні атаки вже улаштовувалися хакерами ФСБ на інформаційні ресурси Естонії, перед тим, як ця країна набула членства у НАТО. Подібні атаки здійснювалися на інформаційні ресурси Грузії до і під час війни із Росією.

Отже, на наше преконання - агресія Росії проти України вже розпочалася. Розпочалася із подавлення незалежних інформаційних ресурсів. Проте, ми не впевнені у тому, що нині російські агресори переможуть. Бо Україна - міцний горішок, а україніці не та нація, яка мріє стояти біля холопського стійла московських хазарів!
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Наші новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.