Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Газотранспортна система України перейде під контроль Кремля?

Захист держави 10257 переглядів

Опубліковано - 8.08.2006 16:33 | Всі новини | Версія для друку

Українська економіка не витримає зими?
Українська економіка не витримає зими?
У разі нових цін на російський газ, які можуть бути затверджені вже восени, українська економіка не витримає зими і, в обмін на пільги з боку Росії, Україні доведеться погодитися на вимоги Москви.

Газотранспортна система України перейде під контроль Кремля після опалювального сезону 2006-2007.
Про це кореспонденту Cxid.info заявив політолог, редактор журналу «PR-менеджер», директор інституту соціальних комунікацій Сергій Бєлашко.

Він вважає, що у разі нових цін на російський газ, які можуть бути затверджені цією осінню, українська економіка не витримає зими і, в обмін на пільги з боку Росії, Україні доведеться погодитися на вимоги Москви.

«В даний час серед політичної еліти Росії зміцнюється думка, що Янукович не відстоюватиме російські інтереси, а вестиме свою гру. Якщо ця точка зору переможе, то будуть жорсткі вимоги до України з боку Москви», — відзначив С.Бєлашко.

За словами політолога, з'явилася інформація, що перший візит новий український прем'єр зробить до Москви, після виходу з відпустки Голови уряду РФ М. Фрадкова. Від цього візиту буде багато що залежати. «Якщо Януковичу вдасться переконати Росію, що він не проводитиме антиросійську політику, то можна розраховувати на більш пільгові стосунки», — сказав С.Бєлашко.

Крім того, він вважає за необхідне усунення «Росукренерго», якщо Україна хоче прозорості в питаннях постачання газу. «Якщо Україна хоче забезпечити прозорість постачань енергоносіїв, то «любі друзі» повинні бути виведені з тіні», — заявив С.Бєлашко.

Нагадаємо, що компанія «Росукренерго» створена на початку 2006 року і займається постачаннями до України газу з Росії і Туркменістану.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.