Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Україні стали більше одружуватися та менше розлучатися

Суспільне життя 9864 перегляди

Опубліковано - 1.09.2006 17:36 | Всі новини | Версія для друку

В Україні стали більше одружуватися та менше розлучатися
В Україні стали більше одружуватися та менше розлучатися
Протягом першого півріччя цього року органи реєстрації актів цивільного стану зареєстрували 127 718 шлюбів, що на сім відсотків більше, аніж за аналогічний період минулого року.

Про повідомили в Управлінні цивільного стану громадян Міністерства юстиції, про це повідомила прес-служба КМУ .

За словами представників Управління, безумовними лідерами за кількістю укладених шлюбів, як і минулого року, є Донецька область – 11 347 реєстрацій, Дніпропетровська – 9 325 та Київ – 8 439. Найменше зафіксовано одружень у Кіровоградській області – 2 414 шлюбів, Чернівецькій – 2 671 та Херсонській – 2 686.

За статистичними даними, у першому півріччі 2006 року кількість реєстрацій шлюбів загалом в Україні більша за кількість реєстрацій розлучень на 50 відсотків. Минулого року така різниця складала 40 відсотків.

В Управлінні поінформували, що найбільше переважає кількість одружень над кількістю розлучень у Закарпатській області – на 180 відсотків, Волинській – на 130 відсотків, Івано-Франківській, Рівненській та Тернопільській – на 118 відсотків. Найменша різниця зафіксована у Херсонській області – 6 відсотків, Кіровоградській – 16 відсотків, Полтавській – 27 відсотків.

Представники Управління повідомили, що найбільше розлучаються, як і одружуються, на Донеччині – 8 726 розлучень, на Дніпропетровщині – 6 979, а також на Харківщині – 5 313. Всього в Україні зареєстровано 85 419 розлучень, що на 0,2 відсотка менше, аніж минулого року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.