Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВО “Свобода” висунула Тягнибока на президентські перегони

Вибори-2010 8554 перегляди

Опубліковано - 22.10.2009 16:31 | Всі новини | Версія для друку

ВО “Свобода” висунула Тягнибока на президентські перегони
ВО “Свобода” висунула Тягнибока на президентські перегони
22 жовтня 2009 року у Києві делегати XXI З’їзду Всеукраїнського об’єднання "Свобода" одностайно висунули кандидатуру Олега Тягнибока на посаду Президента України.

Про це повідомила прес-служба.

Лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода", кандидат на посаду Президента України Тягнибок під час свого виступу зазначив: "До цієї події ми йшли 18 років. У ці дні "Свобода" відзначає своє повноліття. 13 жовтня 1991 року відбувся установчий З’їзд, який проголосив створення Соціал-Національної партії України. Партія протиставила себе усьому тогочасному українському політикуму. "СНПУ - непримиренний супротивник комуністичної ідеології та політичних партій і суспільних рухів, які пропагують і втілюють її. … Всі інші політичні сили СНПУ вважає або націонал-колаборантами – зрадниками української революції, або націонал-романтиками – пустоцвітом української революції", – заявила СНПУ в своїй програмі та закликала усунути від влади комуністичну номенклатуру - таким чином духовно оздоровити українське суспільство, яке десятиліттями хворіло комунізмом.

"Для людей, які слідкують за нашими кроками цілком очевидно – "Свобода" не вчора вступила у боротьбу. На відміну від штучних політпроектів, що їх від виборів до виборів роздувають через трубку телевізора, наше об'єднання реально чинить спротив сваволі комуно-олігархічних кланів. Незалежно від того, вибори завтра чи через рік. Яскравий приклад, скажімо, - справа Лозінського. На відміну від інших - ми не партія-одноденка, не виборчий проект, не кишенькова іграшка номенклатури. За нами історія, люди, ідея і боротьба!. наголошується у повідомлені прес-служби.

"Сама по собі участь кандидата від "Свободи" у президентських перегонах - це вже знакове явище. Бо вперше за роки Незалежності націоналістична сила висуває власного кандидата на пост Глави держави. Це - національна альтернатива панівній лжееліті". - мовиться у повідомлені.

Прес-служба надала аргументацію такого кроку партії:

"Нас часом питають: чи реально ви оцінюєте шанси на перемогу? Чи не ліпше підтримати якогось іншого, більш "прохідного" кандидата?

По-перше. Націоналісти шансів не питають. Скажіть, а де були би ми сьогодні, якби наші попередники керувалися не великою метою, а нав'язаними кимось "шансами"? Якби те ж саме УПА, питалося чи є шанси на перемогу у війні проти стількох ворогів? Чи мали би ми тепер Незалежність? Чи говорили би взагалі про вибори президента України, і про те, в кого які "шанси"?

"Свобода" як націоналістична сила не живе миттєвими можливостями. Бо думає не про тимчасові вигоди, а про стратегічну мету, на відміну від бутафорних виборчих проектів. Кожні вибори ми розглядаємо лише як чергову необхідну сходинку на нашому шляху.

По-друге. Немає нічого більш хиткого, ніж покладатися на гадані "шанси". Знаєте, як розмаїті експерти оцінювали можливості "Свободи" перед останніми позачерговими виборами Тернопільській області? Ідучи на ті вибори, ми сказали: "Українські перемоги почнуться з Тернопілля". І вони почалися: на політичній карті України окреслилися зміни - вперше за роки Незалежності обласну раду очолив представник націоналістичної сили. Але це - лише перший крок. В окремій області Велику Україну не збудуєш.

Сьогодні під загрозою перебувають територіальна цілісність України, національна ідентичність і економічний суверенітет, майбутнє мільйонів українців. Усвідомлюємо, що тільки націоналісти можуть захистити українця від сваволі неукраїнської влади, повернути йому гідність та певність у завтрашньому дні, забезпечити можливість стати господарем власної долі і не почувати себе чужинцем на рідній землі. Потрібно повернути владу українцям і зупинити винищення титульної нації в Україні.

Потрібно усунути космополітичну псевдоеліту, яка сьогодні позбавляє українців майбутнього, а також покарати злочинців, які нищили нашу націю в минулому. Це можна здійснити тільки шляхом докорінного очищення влади через люстрацію і зміну системи влади". - говориться у повідомленні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.