Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи матимуть хатинки

Влада 11435 переглядів

Опубліковано - 14.09.2006 13:36 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи матимуть хатинки
Нардепи матимуть хатинки
Завідувач справами апарата Верховної Ради Дмитро Рудьківський прогнозує окупність побудови "депутатського містечка" протягом 2 каденцій Ради.

Про це він заявив журналістам на прес-конференції.

Він повідомив, що будівництво службового житла для депутатів обійдеться приблизно в 194 млн. гривень, проектування - 4,5 млн. гривень.

Рудьківський нагадав, що Рада витрачає наразі приблизно 130-140 млн. гривень на забезпечення депутатів постійним житлом або грошовими компенсаціями для його купівлі.

Чиновник зазначив той факт, що ряд країн, багатших за Україну, не забезпечує своїх парламентаріїв постійним житлом.

Рудьківський повідомив, що управління справами апарата Ради планує побудувати 4 будинки на 300-350 квартир, котеджі, каплицю та спортзал за 27 км від центру Києва, неподалік від Обухівської траси.

Рудьківський спрогнозував, що дорога від парламентського містечка на роботу буде займати 20-25 хвилин і їм буде зручно.

Рудьківський нагадав, що житло буде винятково службовим і парламентарії будуть зобов"язані повертати його апарату Ради по закінченні своїх депутатських повноважень.

При цьому він зазначив, що ця ідея для своєї реалізації вимагатиме внесення змін до законодавства.

Управляючий справами апарата Ради повідомив, що чинна каденція буде забезпечуватися житлом по-старому, тобто одержувати постійне житло або грошові компенсації.

Як повідомлялося, голова Верховної Ради Олександр Мороз виступає за побудову депутатського містечка.

Від Аратти: звичайно, житлова проблема є актуальною не тільки для "виборця"("пересічного українця", "електорату", "біомаси"), а й для народного обранця, який щойно став до лав "еліти". Особливо, якщо за державний кошт, тобто "на шарика". І це при тому, що, подейкують, кожне наступне скликання приходить до паралменських кабінетів заможнішим за попередників. От і зараз є серед депутатського корпусу й мільйонери, й мультимільйонери, які вже мають відповідне житло у різних куточках України. А дехто - й у столиці.

Напевно в даному випадку все просто: якщо на "халяву", тобто за рахунок платників податків, - то чому й ні! Тим більше - у "елітарному" поселенні, як кажуть в своїй "тусовці". І для народу - наочний приклад, як треба жити. А головне - "вболівати за інтерес громадян", зрозуміло, у відповідних побутових умовах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.