Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біоенергетик стверджує, що Тимошенко програла, бо стала білявкою: ангели-охоронці втратили її з поля зору

Чудасії і дивацтва 22545 переглядів

Опубліковано - 24.02.2010 16:32 | Всі новини | Версія для друку

Відомий імідж Тимошенко - світлий колір волосся і закручена “бубликом” коса
Відомий імідж Тимошенко - світлий колір волосся і закручена “бубликом” коса
Прем’єр Юля Тимошенко програла вибори, бо пофарбувала волосся і змінила зачіску. Таку версію висловив столичний біоенергетик Юрій Козлов.

“Через це помилився Глоба, а тепер жене на Тимошенко, - сказав він. - Тимошенко, змінивши колір свого волосся, кардинально змінила свою долю.

І в цьому не її провина, а прорахунок того, хто запропонував їй цей стиль. Змінивши зовнішність, ангели охоронці (а у неї їх було три: один небесний і два земних) втратили її з поля зору. Просто вони її не впізнали. Адже вони опікали і захищали темноволосу Юлю, але темноволоса кудись зникла.

З'явилася світловолоса, яка не була записана в книзі ангелів і тому її ніхто не оберігав. Організм відчував свою незахищеність. І це могло вплинути не лише на її поведінку, але і на прийняті, деколи нез'ясовні рішення, які суперечили логіці, а інколи і здоровому глузду.

Помилки і їх наслідки стали нашаровуватися один на одного, створюючи непереборну перешкоду між нею і обраною дорогою. Це і стало однією з причин помилки Павла Глоби й інших провісників”.

Козлов вважає, якщо людина міняє щось в собі, то міняє свою долю.
А було так...
А було так...
“Імператор Наполеон був безстрашним і успішним полководцем, але варто було йому поміняти букву в своєму прізвищі, як це кардинально змінило його долю. Він закінчив своє життя у вигнанні, хоча спочатку астрологи передрікали йому славу і владу. У наш час, не дивлячись на прогрес, древні закони працюють з тією ж силою”, - зазначив біоенергетик.

Козлов розповів, що у Каббалі застосовується древня магічна нумерологічна система.

“У Каббалі всі складні цифри шляхом підсумовування зводяться до простих. І кожна цифра несе певний смисловий код. 27 листопада 2009 року Тимошенко виповнилося 49 років. Досить скласти 49 = 4+9 = 13 = 1+3 = 4. 4 - це число стійкості (чотири ніжки в стільця, чотири сторони світла.) Саме четвірка обіцяла їй міцно стояти на ногах. Але оскільки Юлія Володимирівна поміняла колір свого волосся з темного на світлий, тобто практично на протилежний, то формула розрахунків міняється. Тепер всі її розрахунки необхідно ділити на два. Виходить: 49:2 = 24,5 = 2+4+5 = 11 = 1+1 = 2. 1 – це початок, 2 – це протилежність початку – кінець”, - розрахував він.

За словами біоенергетика, Тимошенко не з тих, хто падає і плаче. На його думку, їй треба зупинитися, передихнути і підвести підсумки пережитого.

“У листопаді 2010 у 50-річної Тимошенко почнеться новий виток життєвого циклу: 50:2 = 25 =2+5 = 7. Сім – це магічна цифра, що символізує достатність і стійкість. У Біблії часто згадується ця цифра, причому безпосередньо пов'язана з чудесами, які творив Ісус. Тимошенко треба скористатися сімкою, щоб повернути собі усе, що втратила у 49”, - додав Козлов.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.