Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд готує сюрприз пенсіонерам...

Влада 10790 переглядів

Опубліковано - 18.09.2006 19:53 | Всі новини | Версія для друку

Уряд готує сюрприз пенсіонерам...
Уряд готує сюрприз пенсіонерам...
Для економії бюджетних коштів, пенсії відтепер теж будуть мати обмеження. Воно не перевищуватимуть суми 12 прожиткових мінімумів.

Камінет міністрів вважає, що новий бюджет, має важливий пріоритет від попереднього. Це його перехідність на довгострокове майбутнє. Тобто його обраховували не на день, не на тиждень, а на багато років наперед. Про це повідомив журналістам на прес-конференції заступник міністра фінансів Сергій Рибак.

“Основними ж пріоритетами бюджету наступного року ми вважаємо, поряд з тим що ми намагаємось зберегти ті соціальні гарантії та стандарти, які вже ми маємо сьогодні примножувати, також забезпечення інвестиційного розвитку в економіці країні”, – підкреслив Рибак.

Під основними соціальними гарантіями для населення заступник міністра вбачає, перш за все, пенсійне забезпечення. Відтепер загальний обсяг видатків із Держбюджету на пенсійне забезпечення збільшено на 31%.

Однак, починаючи з наступного року Пенсійний фонд України має взяти на себе відповідальність за виплату пенсій військовослужбовцям, та щомісячного довічного грошового утримання суддів у відставці. Тобто, Пенсійний фонд відтепер визначено єдиним органом з призначення та виплат пенсій. Виникає питання: а чи справиться він з цим завданням?

Слід зазначити, що для економії бюджетних коштів, пенсії відтепер теж будуть мати обмеження. Воно не перевищуватимуть суми 12 прожиткових мінімумів. Крім того, людям, які мають достатню заробітну плату виплата пенсій взагалі буде призупинена...

Від “Аратти”: із туманих напівнатяків заступника міністра фінансів можна зрозуміти одне: їх (фінансів) на всіх(можновладців та народ) не вистачає. Однак, із певністю можна припускати, що універсальний уряд явно не збирається робити Україну, країною багатих. Особливо пенсіонерів. А навіщо? Адже вони вже проголосували за “зростання добробуту кожного вже сьогодні”. А до наступних виборів ще п'ять років - поспішати із зростанням оттого доборобуту, на їхню владну думку, не варто. Зростати, вочевидь, дехто вирішив на власному досвіді. Щоб потім кинути “кісточку” наївним виборцям.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.