Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. КНР вважає необґрунтованими звинувачення США і союзників у глобальній атаці хакерів

Політика 989 переглядів

Опубліковано - 20.07.2021 15:46 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. КНР вважає необґрунтованими звинувачення США і союзників у глобальній атаці хакерів
Кібервійна. КНР вважає необґрунтованими звинувачення США і союзників у глобальній атаці хакерів
Китай заявив у вівторок, що звинувачення США та їхніх союзників у тому, що китайський уряд провів глобальну хакерську кампанію, були необґрунтованими.

Прес-секретар міністерства закордонних справ Чжао Ліцзянь заявив, що звинувачення є політично вмотивованими ярликами, і США не надали достатньо доказів.

США та їхні союзники звинуватили Китай у понеділок у глобальній кібершпіонажній кампанії, зібравши незвично широку коаліцію країн, щоб публічно закликати Пекін до припинення такої діяльності.

Як повідомлялося раніше, Європейський Союз, Велика Британія та НАТО приєднались до США у критиці дій уряду Китаю в кіберсфері, а також звинуватили Китай в кібернападі на Microsoft Exchange Server, про який стало відомо в березні 2021 року.

«Уряд Сполучених Штатів поряд із нашими союзниками та партнерами офіційно підтвердив, що кібердіячі, пов‘язані з Міністерством держбезпеки Китаю, скористались із вразливих елементів Microsoft Exchange Server і провели масштабну шпигунську кібероперацію, яка вразила тисячі комп‘ютерів та мереж, які в основному належали жертвам з приватного сектору», - заявив у понеділок держсекретар США Ентоні Блінкен.

В понеділок Міністерство юстиції США оприлюднило звинувачення проти трьох посадовців китайського міністерства а також хакера-підрядника. Серед прикладів їхньої зловмисної діяльності, яка, за інформацією американського відомства, тривала роками є і викрадення досліджень з розробки вакцини від вірусу Ебола.

США також звинуватили китайське відомство у створенні «екосистеми злочинних підрядників-хакерів, які виконують як підтримувані урядом напади, так і вчиняють кіберзлочини задля власної фінансової вигоди».

Діяльність таких фінансованих міністерством хакерів, завдала мільярдних збитків урядам та бізнесу, через крадіжку об‘єктів інтелектуальної власності, виплати шантажистам та необхідність інвестувати у кібербезпеку, заявив Блінкен.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.