Партія “Реформи і порядок” стала учасницею Блоку Юлії Тимошенко

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 20.10.2006 19:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1231

Сьогодні, 20 жовтня, лідери Блоку Юлії Тимошенко і партії “Реформи і порядок” (ПРП) – Юлія Тимошенко та Віктор Пинзеник – підписали угоду про спільну роботу в опозиції в рамках розширеного політичного блоку БЮТ.

Об’єднані демократичні сили працюватимуть в опозиції до нинішнього уряду та "антикризової" коаліції, повідомляє прес-служба БЮТ.

Юлія Тимошенко та Віктор Пинзеник підтвердили єднання на основі ключових принципів патріотизму, продовження демократичних перетворень, побудови громадянського суспільства, захисту суверенітету України. Спільна робота політичних сил базуватиметься на виконанні програми дій, розробленої у новому парламенті демократичною коаліцією, зруйнованою зрадою і обманом виборців з боку деяких її членів.

Сторони задекларували спільне бачення розвитку України як європейської держави із соціально-орієнтованою ринковою економікою.

Учасники домовилися поєднувати зусилля для реалізації політичних завдань шляхом координації діяльності партійних організацій, що входять до складу Блоку, на центральному та регіональному рівнях та співпрацювати в організації програм, проектів, публічних заходів, консультацій і навчань, що спрямовані на досягнення спільної мети.

Першочерговим кроком об’єднання демократичних сил буде спільне формування опозиційного уряду.

Юлія Тимошенко та Віктор Пинзеник від імені Блоку звернулися до з’їзду партії "Наша Україна" із закликом щодо координації дій в рамках єдиної опозиції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.