Склад Coca-Cola нажахав онкологів - напій провокує рак

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.02.2011 01:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13206

Американські онкологи вимагають заборонити барвник “карамель” у Coca-Cola. Там містяться речовини, які викликають рак легенів, щитовидної залози та лейкемію.

Хочеш “працювати на аптеку” - пий Coca-Cola!

Барвники на основі карамелі, що використовуються для виготовлення напоїв Coca-Cola та Pepsi, можуть провокувати розвиток раку, повідомляє ТСН.ua.

Як стверджує група американських борців за здоровий спосіб життя, насправді барвник "карамель", як його називають виробники, є повністю ненатуральним сплавом канцерогенів.

Карамель для "Коли" отримують у результаті складної хімічної реакції між цукром, аміаком і сульфітів в умовах високого тиску і температури. У результаті цієї реакції в отриманому барвнику утворюються речовини, дуже шкідливі для людини.

Зокрема, встановили вчені в лабораторіях, що ці речовини викликають рак легенів, печінки, рак щитовидної залози та лейкемію.

При цьому небезпечна суміш у значній кількості була виявлена в п'яти різних продуктах компанії Coca-Cola.

Представники компанії на звинувачення не відповідають, також вони зберігають мовчання і з питання про те, чому вони відмовляються використовувати в "Колі" інший барвник, під час приготування якого аміак не додають. Всі американські виробники використовують 4 типи штучної карамелі, і лише у двох з них використовують аміак. Саме на заборону такої карамелі у виробництві коли, пива і соєвого соусу наполягають провідні онкологи США.

Нещодавно журналісти заявили, що розсекретили таємний склад Coca-Cola. Згідно з оригінальним рецептом, який вперше був приготований в 1886 році, до складу популярного напою входить екстракт коки, лимонна кислота, кофеїн, цукор, вода, сік лайма, ваніль, карамель, алкоголь, апельсинове масло, олія лимонна, олія мускатного горіха, коріандр, неролі, кориця.

Від “Аратти”. А нам вбачається дуже проста відповідь - для фармацевтичної мафії, оборот від діяльності якої перевищує оборот від торгівлі наркотиками, необхідний постійний приток "клієнтів" - чим більше хворих, а отже більші витрати на придбання ліків та коштовних лікувальних курсів, - тим більші статки у "пігулкиних баронів". "Звичайна" злочинна змова монополістів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.