Prostoprint продаватиме футболки «Спасибо жителям Донбасса» на Майдані Незалежності

Автор/джерело -  © Watcher



Дата публiкацiї - 15.09.2011 03:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15210

Сьогодні, 15 вересня, з 18:00 до 21:00 на Майдані Незалежності («під глобусом» – навпроти входу в Головпоштамт) відбудеться фан-ярмарка «Thank you, people of Donbass».

В рамках ярмарку кожен охочий зможе придбати футболки, чашки і сумки з гаслами, які стали популярними протягом останнього місяця.

За словами директора компанії Prostoprint, Дениса Олєйнікова, компанія підготувала продукцію з гаслами «Спасибо жителям Донбасса», «УБОП-2012» та інші.

Денис також розповів, що за останній тиждень він втомився від маси інтерв’ю в різноманітних ЗМІ, спілкування з міліцією, складання протоколів. І він, та його колеги вирішили нарешті зайнятися своєю роботою – друком принтів, хороших і різних, на одязі та сувенірах. «А що ж друкувати зараз, як не футболки «Спасибо жителям Донбасса» – підсумовує Денис.

Дозвіл на акцію від КМДА вже отримано.

Усі футболки оригінальні, а макети отримані від авторів (www.facebook.com/spasibodonbassu та інших), друк здійснюється з їх згоди. Футболки – тільки B&C. «Технологія друку – шовкотрафарет, усе красиво і довговічно» – уточнив Денис Олєйніков.

Вартість чоловічої футболки з принтом: 90 грн., жіночою – 95 грн., чашки – 50 грн.

Кількість футболок обмежена. Хоча компанія буде активно друкувати їх і сьогодні вранці.

Щодо закидів в можливому політичному підтексті акції, Денис Олєйніков повідомив, що акція, безумовно, буде політичною. Але не про Тимошенко, Ющенка або Регіони – а про наші свободи, про те, що ми джерело влади, а не «м’ясо» для неї. Про те, що немає гірше цензури, ніж самоцензура – коли люди бояться носити футболки «Спасибо», додаючи «так, вони, звичайно, смішні і нікого не ображають… але якби що не вийшло».

Денис також попросив про допомогу в організації завтрашньої акції:

- необхідно зробити два «стоячі» рекламні банери (їх називають ще X -банери, L -банери – за типом конструкції). Денис готовий компенсувати їх виготовлення, але треба гарантовано зробити до початку акції;

- було б непогано запросити кілька живих музичних колективів.

Охочі допомогти – пишіть Денису на Facebook, або телефонуйте: (063) 851-61-31

Нагадаємо, що минулого тижня київський УБОЗ захопив офіс ProstoPrint, внаслідок чого було паралізовано роботу компанії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.