ЄВРО-2012. В останній день столичної фан-зони буде насичений

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.06.2012 20:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17800

1 липня, в день фіналу Євро-2012, у київській фан-зоні відбудеться трофі-марафон, концерти і феєрверк, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відповідно до програми, о 10:00 в фан-зоні стартує другий міжнародний трофі-марафон Україна Трофі по маршруту Київ-Шацьк.

Близько 100 екіпажів проїдуть по Хрещатику перш ніж почати перегони.

О 12:30 для відвідувачів фан-зони виступить Президентський оркестр. Після виступу оркестру для відвідувачів будуть співати молоді виконавці Лавіка, Бахрома, Діма Монатік, Андреас і Маша Собко.

О 18:20 концертне шоу на Майдані Незалежності покаже співачка Ольга Крюкова. Її виступ доповнюватимуть балет Либідь та шоу-балет Step.

О 19:20, перед початком трансляції фінального матчу чемпіонату, на сцені фан-зони виступлять молоді виконавці Матвій, Матіас і Слава Булгакова.

Також організатори обіцяють яскраву церемонію закриття, яка розпочнеться в фан-зоні в 23:40. Завершиться свято у фан-зоні грандіозним святковим феєрверком.

У свою чергу, українська співачка Руслана виступить на закритті офіційної фан-зони в Харкові 1 липня після фінального матчу Євро-2012.

"О 21:45 розпочнеться трансляція фінального матчу Італія-Іспанія, а після матчу - урочисте закриття, виступ Руслани та святковий феєрверк", - повідомили агентству в прес-службі оператора офіційної фан-зони.

Як повідомлялося, сьогодні Елтон Джон відкриє в Києві благодійний концерт, який відбудеться в офіційній фан-зоні Євро-2012. Після нього перед киянами виступить група Queen.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.