Чиновникам людей на дорозі можна вбивати безкарно

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.10.2012 04:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18629

Начальнику управління обласної ДАІ за аварію, в якій одна людина загинула і дві постраждали, дали 4 роки і одразу звільнили.

Даішнику-винуватцю скандальної «губернаторської» ДТП Віктору Паку дали 4 роки і відпустили. Чи він лише цап-відбувайло за злочин губернатора?

Винуватця скандальної "губернаторської" ДТП, в якій фігурувало авто голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна, відпустили прямо із зали суду, повідомляє ТСН.

В аварії, що сталася ввечері 31 грудня 2011 року на Хмельниччині, одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні.

Голову Тернопільської обласної адміністрації Валентина Хоптяна бачили вранці 31 грудня, на автомобілі Toyota Land Cruiser з номером ВО 5555 АР, на якому пізніше і була скоєна ДТП

Прокуратура Вінницької області, яка проводила досудове слідство, спростувала причетність губернатора до цієї аварії. Натомість кримінальну справу порушили проти начальника управління обласної ДАІ Віктора Пака - саме він перебував за кермом авто і залишив місце події.

Для чиновника обрали запобіжний захід "утримання під вартою". Хмельницький міський райсуд призначив керівнику ДАІ 4 роки позбавлення волі. Утім, чиновника звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном два роки і відпустили.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.