Спортивний провал “РуSSкого міра” - “Об’єднаного чемпіонату Росії та України” по футболу не буде

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.02.2013 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=19866

Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив про неможливість проведення об´єднаного чемпіонату країн СНД

ФІФА заборонила чемпіонат СНД - забаганку глави холдингу «Газпром» Олексія Міллера

Як повідомляє «Чемпіонат.com» з посиланням на ІТАР-ТАРС, президент ФІФА Йозеф Блаттер поставив хрест на проведенні чемпіонату СНД.

«Створення чемпіонату СНД суперечить принципам ФІФА, тому ми ніколи не підтримаємо таку ідею. Клуби повинні організовувати змагання в рамках національних чемпіонатів. Ми ніколи не переглянемо межі національних чемпіонатів», - зазначив Блаттер.

«В Європі тільки УЄФА має право організовувати транскордонні клубні змагання, такі як Ліга чемпіонів. Те ж саме стосується й інших конфедерацій, таких як розіграш Кубка Лібертадорес, що організовується Південноамериканською конфедерацією футболу. ФІФА ніколи не дасть дозвіл на такий проект», - підкреслив президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава холдингу «Газпром» Олексій Міллер висловив упевненість у тому, що УЄФА дозволить створення «Об´єднаного чемпіонату Росії та України».

В свою чергу Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков заявив, що запрошення клубів його країни в такий турнір буде порушенням положень і вимог статутів ФІФА та УЄФА.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.