Ні Черновецький, ні дощ не завадили поцілункам на Майдані

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 14.02.2007 16:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2158

На Майдані Незалежності в Києві на декілька хвилин з'явилося серце.

Сьогодні о 15:00 на Майдані пройшла організована Блоком Юлії Тимошенко акція до дня Святого Валентина. Всі охочі, а це здебільшого, студенти, утворили велике серце, в середині якого закохані пари цілувалися. В цілому учасників даної акції було декілька сотень.

Оскільки на вулиці йде дощ, всім учасникам акції в наметах з логотипом БЮТ роздавали дощовики червоного кольору, а також прапорці і календарі з символікою блоку. До речі, через те, що всі були одягнені в ці дощовики, «серце» було червоним. Організатори акції попросили учасників трохи поприсідати, щоб зігрітися і для того, щоб збудоване «серце» «пульсувало». Але більшість молодих людей особливу активність не проявила.

На даному святі присутні не тільки молоді люди. Серед них - і відома баба Параска, а також ще декілька стареньких. До речі, одна немолода пара була набагато активнішою за молодят - вони бадьоро протанцювали під музику декілька танців, а наприкінці кожної пісні міцно обнімалися і цілувалися.

Зараз люди поступово розходяться з Майдану, але молоді залишається ще багато, з великих колонок так само звучить музика.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.