МВС звертається за допомогою у розшуку третього підозрюваного у звірячому побитті Тетяни Чорновол

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.12.2013 21:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22540

За підозрою у вчиненні нападу на Тетяну Чорновіл міліцією розшукується мешканець Києва Котенко Сергій Олександрович, 1984 року народження.

Просимо усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місць можливого його перебування та шляхів пересування повідомити правоохоронні органи за телефонами: 271-63-64, 256-10-02, 0800-50-02-02.

Таке повідомлення розміщене на офіційному інтеренет-представництві МВС України.

Як повідомлялося раніше, міліція затримала вже двох осіб, причетних до нападу на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол.


Про це заявив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, повідомило Управління зв’язків з громадськістю МВС.

Зокрема, за словами Захарченка, вже встановлено трьох осіб, причетних до нападу на громадську активістку, двоє з них затримані. З ними проводять слідчі дії, сказав міністр.

«Розслідування кримінального провадження за фактом нападу на Тетяну Чорновол перебуває на моєму особистому контролі. Ми створили потужну слідчо-оперативну групу з числа кращих слідчих та працівників оперативних підрозділів», - зазначив керівник правоохоронного відомства.

За словами Захарченка, на жаль, правоохоронцям не дали можливості одразу ознайомитися із записом відеореєстратора з автомобіля потерпілої. Проте незважаючи на це, не минуло ще й доби, як вже встановили трьох осіб, причетних до цього злочину, підкреслив він.

«Зараз двоє вже затримані, з ними проводяться слідчі дії. Встановлюються й мотиви нападу. Також здійснюються оперативні заходи, направлені на затримання ще одного фігуранта», - наголосив Захарченко.

Він додав, що МВС зацікавлене у тому, щоб якомога швидше знайти та затримати всіх осіб, причетних до цього злочину, аби встановити об’єктивну картину подій тієї ночі та притягнути винних до відповідальності.

Як повідомлялося раніше, журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі в ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі неподалік від Києва.

За попередніми даними міліції, Чорновол їхала у власному авто, коли її раптово "підрізав" невідомий автомобіль, з якого вийшло кілька чоловіків. Невідомі витягли Чорновол з-за керма, жорстоко побили, а потім кинули у придорожній кювет.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.