Міліція намагається арештувати Булатова

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 31.01.2014 18:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22795

Народний депутат від «Батьківщини» Микола Княжицький заявив, що міліція намагається заарештувати активіста Автомайдану Дмитра Булатова, який перебуває у лікарні після того, як тиждень його катували невідомі.

«Прямо зараз міліція намагається заарештувати Булатова у "Борисі" на Бажана. Журналісти і депутати хто поруч-підтягуйтесь», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дмитро Булатов разом з сином депутата Анатолія Гриценка Олексієм, а також Сергієм Кобою перебувають в розшуку МВС. Їх звинувачують за статтею 294 ч.2 Кримінального кодексу (масові заворушення).

Як відомо, Дмитро Булатов був викрадений невідомими тиждень тому.

Увечері 30 січня після тривалих тортур і катувань його викинули з машини в лісі неподалік села Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Булатов 45 хвилин у важкому стані ходив на морозі села Вишеньки, стукаючи в усі двері, коли нарешті його впустив один з місцевих жителів і дав подзвонити рідним. Наразі він перебуває в лікарні.

За фактом зникнення Булатова відкрито кримінальне провадження за ч. 2. ст. 146 Кримінального кодексу України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.