У справжніх більшовиків вже почалося щось схоже на пронос вимог. Може домовленості зірвати вдасться?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.05.2007 21:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3006

Петро Симоненко вважає, що виконання досягнутих домовленостей щодо врегулювання політичної кризи, яка виникла внаслідок порушення президентською стороною Конституції і законів України треба розпочати з повернення у правове поле.

“Зокрема, - заявив Петро Симоненко, - необхідно відновити роботу Конституційного Суду для чого Президент зобов'язаний скасувати свої Укази про звільнення суддів, як такі, що були видані всупереч діючому законодавству.

Треба розблокувати роботу Генпрокуратури і скасувати Указ про звільнення С.Піскуна з посади Генпрокурора.

Треба, нарешті, привести персональний склад Ради нацбезпеки у відповідність з Конституцією і, в першу чергу, вивести з її складу голів облдержадміністрацій і секретаря РНБО І.Плюща, призначення якого на посаду суперечить Закону про держслужбу”. - повідомляє прес-служба.

Петро Симоненко також наголосив на необхідності скасування Президентом Указу про підпорядкування собі Внутрішніх військ, які, згідно закону, входять до складу МВС України.

Замість післямови. Якщо гарти у принциповість та законослухнянність, то Петру Миколаєвичу, як принциповому ленінцю, треба було б розпочати із своїх імперіалістичних колег по коаліції.

Зокрема, зажадати пояснень у Богатирьової щодо “кулуаної роботи із опозицією” при тому вимагати, аби вона і її патрон хоча б публічно покаялися та розповіли, якими методами “прикупали” їхні депутатські голоси.

Або вимагати у своїх колег по коаліції негайного переголосування Закону “Про Кабінет Міністрів України” і скасування усіх статей, які не відповідають Конституції України. При тому обов'язково особисто товаришу Симоненку покаятися на українському телебаченні щодо цього голосування.

І щоб вже остаточно підтвердити своє реноме борців з експлуататорами, негайно зажадати відставки Першого віце-прем'єра та міністра фінансів Азарова за неадекватне відшкодування ПДВ “своїм” структурам у Донечччині. При тому - із обов'язковою перевіркою правоохоронців на предмет корупційного особистого інтересу.

Але головним кроком справжнього борця з експлуататорами товариша Симоненка, звичайно міг стати вихід його особисто та його колег по партії із експлуататорсько-олігархічної коаліції. При тому із обов'язковою прес-конферецією, де б комуністи прозвітували народу, як вони із середини підривали кубло кривавих експлуататорів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.