Підрозділи армійських корпусів 8-ї армії РФ, нарощують рівень боєздатності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.04.2021 18:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31522

За інформацією ГУР Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжує підтримувати у готовності до застосування оперативне угруповання російських формувань на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомила речник пресцентру МО.

З цією метою проводяться постійні тренування артилерійських та мінометних розрахунків до здійснення вогню по закріпленим цілям. Крім того, противник використовує дотримання підрозділами Об’єднаних сил ЗСУ режиму припинення вогню для удосконалення інженерно-фортифікаційного обладнання власних вогневих позицій.

Особлива увага приділяється облаштуванню хибних рубежів оборони, а також розміщенню замаскованих муляжів озброєння та військової техніки. Це робиться для введення в оману підрозділів Об’єднаних сил та провокування їх на відкриття вогню.

Також, окупанти продовжують всебічне забезпечення діяльності частин першого та другого армійських корпусів 8-ї армії ЗС РФ. Зокрема, протягом минулого тижня через неконтрольовані ділянки державного кордону України з території РФ на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях переміщено понад 2,5 тис. тонн паливо-мастильних матеріалів. Автомобільним транспортом доставлено боєприпаси різної номенклатури загальною вагою близько 30 тонн.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.