СММ ОБСЄ поки не фіксує тиші на фронті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.06.2021 15:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31627

Згідно звіту СММ ОБСЄ від 2 червня повного припинення вогню на фронті не було.

У Донецькій області СММ зафіксувала три порушення режиму припинення вогню, включаючи вибух. За попередній звітний період він зафіксував 59 порушень режиму припинення вогню в регіоні.

У Луганській області Місія зафіксувала 357 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 32 вибухи. За попередній звітний період в регіоні було зафіксовано 167 порушень режиму припинення вогню.

СММ продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське та почула численні порушення режиму припинення вогню поблизу району поблизу Золоте.

Місія сприяла і контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити функціонування критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за ситуацією мирних жителів, у тому числі на чотирьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та трьох відповідних блокпостах збройних формувань у Донецькій та Луганській областях.

Свобода пересування Місії продовжувала бути обмеженою, в тому числі на блокпості збройних формувань поблизу Бессарабки на півдні Донецької області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.