СММ ОБСЄ фіксує сотні вогневих атак на фронті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.06.2021 13:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31670

Згідно щоденного звіту СММ ОБСЄ, станом на вечір 21 червня, активні бойові дії відбувалися практично по всій лінії фронту.

У Донецькій області СММ зафіксувала 254 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 117 вибухів. За попередні 24 години в регіоні було зафіксовано 91 порушення режиму припинення вогню.

У Луганській області Місія зафіксувала 36 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 17 вибухів. За попередні 24 години в регіоні не було зафіксовано порушень режиму припинення вогню.

СММ продовжила роботу над повідомленнями про жінку, яка постраждала внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета в непідконтрольному урядові Первомайську Луганської області.

СММ продовжила моніторинг районів роз’єднання поблизу Станиці Луганської, Золоте та Петрівське. Патруль зафіксував порушення режиму припинення вогню всередині та в районах, що знаходяться поблизу району роз’єднання біля Петрівського.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити функціонування критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за ситуацією мирних жителів, у тому числі на чотирьох контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду та чотирьох відповідних блокпостах збройних формувань у Донецькій та Луганській областях.

Свобода пересування СММ продовжувала бути обмеженою, в тому числі на блокпостах збройних формувань поблизу Горлівки, Староласпи, Нової Мар’ївки, Донецької області, а також на прикордонному пункті, що знаходиться поза контролем уряду поблизу Довжанського, Луганської області. Міні-БПЛА СММ знову зазнали декількох випадків перешкод сигналу GPS.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.