Російські військові перевіряють рівень підготовки «військових запасу» на окупованих територіях ОРДЛО

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.06.2021 18:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=31685

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ нарощує підготовку військовозобов’язаних запасу для комплектування з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомила речник пресцентру МО Марія Сальнік.

З 29 червня по 3 липня на полігонах першого та другого армійських корпусів РФ триватиме третій етап зборів з «резервістами» окупантів.

Особливу увагу противником приділено підготовці «спеціалістів» артилерійських та мінометних підрозділів. До перевірки проведення зборів залучено офіцерів командування ЗС РФ.

Водночас відзначається низький рівень прибуття «військовозобов’язаних» окупантів для участі у попередніх етапах зборів резервістів 17-19 та 22-26 червня.

У зв’язку з цим російські окупаційні адміністрації ініціювали введення штрафів у розмірі 30 тис рос. рублів за відсутність у так званому «паспорті ДНР» штампу про «взяття громадянина на військовий облік».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.