Російські війська зосереджують важку артилерію біля лінії фронту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.11.2021 13:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=32014

Російське командування 8-ї армії тримає на окупованій території Донбасу значні сили розвідувально-диверсійних підрозділів, снайперів, значно збільшено кількість розвідувальних постів, на замаскованих позиціях - значна кількість важкої артилерії.

Про це повідомляє ГУР МО України.

Командування ЗС РФ продовжує утримувати на передових позиціях оперативного угруповання російських окупаційних військ значну кількість розвідувально-диверсійних груп, розрахунків протитанкових ракетних комплексів та снайперських пар у готовності для нанесення втрат особовому складу Об’єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження, руйнування фортифікаційного обладнання та провокування вогню у відповідь.

Водночас окупанти збільшили кількість розвідувальних постів спостереження за діяльністю підрозділів Об’єднаних сил та визначення об’єктів для ведення артилерійського (снайперського) вогню.

Крім того, на окремих напрямках противник посилює угруповання артилерії поблизу лінії зіткнення. При цьому, висування самохідних артилерійських установок до замаскованих вогневих позицій здійснюється переважно з настанням темряви.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.