В окупантів - дефіцит “гарматного м’яса”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.12.2021 16:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=32145

Командування ЗС РФ з 1 грудня 2021 року активізувало заходи на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях з комплектування особовим складом з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів.

Про це повідомляє ГУР МО України.

Противником розгорнуто роботу агітаційних груп (агітаторів) від військових частин окупаційних військ, розповсюджуються спеціальні пропагандистські матеріали (брошури, рекламні оголошення, листівки тощо), здійснюється масова розсилка агітаційних СМС-повідомлень.

Водночас, окупантами до 25 грудня 2021 року введено тимчасове зниження вимог до кандидатів на військову службу щодо стану здоров’я, судимості, наявності реєстраційних документів та документів, що посвідчують особу, виданих окупаційними адміністраціями.

Крім того, окупаційне командування посилює тиск на військовослужбовців, які не бажають продовжувати контракти і планують звільнення з військової служби, створює умови щодо їх утримання, у тому числі, затягуванням розгляду рапортів, затримкою розрахункових виплат, неповерненням особистих документів, які зберігаються в штабах військових частин.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.