Делегація Конгресу США відвідала Київ для обговорення агресії Росії

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 20.12.2021 07:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=32162

Делегація Конгресу США на чолі з представником Конгресу Джейсоном Кроу відвідала Київ, щоб обговорити російське агресивне військове нарощування в Україні та навколо неї та почути оцінки українських офіційних осіб та військового керівництва.

Про це повідомило посольство США в Україні у фейсбуці.

Кроу разом з колегами, Бредом Венструпом і Ріком Кроуфордом наголосили на двопартійній підтримці суверенітету і територіальної цілісності України та її євроатлантичної траєкторії.

«Делегація також підтвердила відданість США шляху дипломатії та діалогу у деескалації напруженості, спричиненої нарощуванням військових сил Росії, а також підтримці жорстких заходів у відповідь на будь-яке подальше військове вторгнення Росії на суверенну українську територію», – йдеться у повідомленні.

🇺🇦 Представник Конгресу США Джейсон Кроу очолив делегацію Конгресу, яка відвідала Київ, щоб обговорити російське...

Опубликовано U.S. Embassy Kyiv Ukraine Воскресенье, 19 декабря 2021 г.


Вашингтон, його союзники по НАТО і українська влада висловлюють тривогу у зв’язку з інформацією, що надходить останніми тижнями, що Росія зосередила поблизу кордонів з Україною десятки тисяч своїх військовослужбовців. Москва категорично заперечує, що вона готує вторгнення в Україну. На цьому тлі США повідомляли про плани поставити Києву більше озброєнь, включаючи протитанкові ракетні комплекси «Джавелін».

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.