Солодка парочка: Добкін і Гепа вже дістали й своїх. Втім, Янукович до біомаси не вийшов

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.09.2007 16:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3746

Представники Харківської міської організації Партії регіонів встановлюють біля центрального офісу ПР в Києві намети на знак протесту проти перебування на посадах мера Харкова Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса, які також є членами ПР.

Як заявив координатор акції, член Харківської організації Партії регіонів Володимир Нікітін, свій безстроковий пікет партійці, які приїхали з Харкова, розпочали вчора, їхня вимога - відставка Добкіна і Кернеса.

«Добкін і Кернес своїми діями просто знижують наш рейтинг, і незрозуміло, чому керівництво партії дивиться на це «скрізь пальці», - заявив Нікітін.

Водночас він визнав, що, «по суті справи», ніхто з центрального офісу партії з ними не спілкувався, хоча час від часу люди з офісу підходять до пікетувальників із запитаннями щодо безпосереднього проведення акції.

Також Нікітін заявив про затримання міліцією одного з учасників акції, також члена Харківської міської організації Партії регіонів, Тараса Шевченка. За словами Нікітіна, вчора вдень, коли «один з депутатів Партії регіонів» вийшов до пікетувальників, у нього з Шевченком відбулася «активна дискусія», той, що після чого він викликав наряд міліції, і Шевченка було затримано і відправлено до Печерського РВВС Києва.

Нікітін відзначив, що приводом для затримання стала відсутність заявки про проведення акції в місцевих органах самоврядування. На питання, чому ж вони не подали таку заявку, координатор акції відповів: «А навіщо? Ми ж до своїх приїхали правди просити».

Разом з тим, за словами Нікітіна, на даний момент місцеперебування Шевченка йому невідоме, хоча він припускає, що той продовжує залишатися в Печерському РВВС.

У ЦГЗ УМВС України в місті Києві підтвердили, що вчора на вулиці Липській біля центрального офісу Партії регіонів було затримано одного з учасників акції, якого для з'ясування обставин було доставлено до Печерського райвідділу міліції, і ніяких ексцесів при цьому не було. Також правоохоронці підтвердили, що заявка на проведення мітингу в цьому місці до місцевих органів самоврядування не надходила.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.