Під передвибочі лохотрони уряд вчергове обікрав населення

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 10.10.2007 13:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3931

Коли проФФесіонали помпезно заявляють про зростання добробуту українців, народ розуміє - пересічного українця це не стосується.

“Урядовці так захопилися зростанням ВВП, що не приділяють жодної уваги зростанню мінімальної і середньої заробітної плати українців. Міністри, котрі працюють в економічному блоку уряду - в основному представники великого бізнесу - зацікавлені у отриманні власних надприбутків, а не у зростанні зарплат простих людей. Власне, це підтверджує той факт, що уряд працює лише для збагачення купки людей”, - переконаний Павло Жебрівський.

За його словами, номінальна середня зарплата у серпні нинішнього року скоротилася порівняно із попереднім місяцем на 1,6% і склала 1398 грн.

Жебрівський відзначив, що зниження зарплати свідчить про неефективну роботу економічного сектору уряду. Він також відзначив, що підвищення влітку Кабміном соціальних стандартів було лише передвиборчим трюком, додавши, що інфляція, яка у вересні склала 2,2% і майже у чотири рази перевищила прогноз Мінекономіки, збезцінила всі урядові надбавки до зарплат і пенсій.

Він нагадав, що під час передвиборчої кампанії представники Блоку “Наша Україна - Народна Самооборона” обіцяли, що мінімальна заробітна плата буде 600 гривень, середня по Україні – 2100. Окрім цього, має бути створена єдина тарифна сітка. “Це все буде втілене у життя, як тільки буде створений новий демократичний уряд”, - додав Жебрівський.

Замість пілямови. Нам чекати лишилося зовсім небагато. Максимум за місяць, ми побачимо новий уряд і його рішення. Проте, чи пам'ятатимуть майбутні урядовці свої обіцянки - питання риторичне.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.