Московські “розваги”. Міліція зачищає “бой-лаверів”

Автор/джерело -  © NEWSru



Дата публiкацiї - 28.10.2007 02:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4052

Оперативники Московського кримінального розшуку ліквідовують організовану групу педофілів, що здійснювали розпусні і насильницькі дії сексуального характеру з вихованцями дитячих будинків і дітьми з бідних сімей.

Московські “бой-лавери”. Колишні, сподіваємося

Як повідомило джерело в правоохоронних органах столиці, в квітні місяці цього року на одному з сайтів в інтернеті оперативники виявили фотографії, на яких двоє чоловіків здійснювали розпусні дії сексуального характеру з дитиною, на вигляд якому було близько 10 років.

Під час оперативно-розшукових заходів МУРовці з'ясували, що дитина - вихованець одного з дитячих будинків столиці Росії. Надалі були встановлені і затримані самі педофіли, зображені на фото. Ними виявилися двоє москвичів.

За інформацією джерела, під час слідчих дій із затриманими МУРовці з'ясували, що чоловіки входять до організованої групи педофілів, які називали себе в інтернет "бой-лаверами".

Затримані були відомі в мережі під так званими "ніками" "Седрік" і "Котик". За інформацією джерела, члени групи "бой-лаверів" знайомилися з вихованцями дитячих будинків і дітьми з сімей з низьким рівнем добробуту і здійснювали з ними розпусні дії сексуального характеру.

Ці дії знімалися на фото і викладалися в інтернет. Іноді вони здійснювалися із застосуванням насильства.

По цих фотографіях співробітники МУР встановили ще декілька активних учасників цієї групи педофілів. Їх оголосили в розшук, але до цього часу вони вже сховалися, заявило джерело.

За його словами, затримати педофілів допоміг випадок: у МУР звернулися батьки одного з хлопчиків, зображених на фото. Вони повідомили, що на них вийшла людина, яка запропонувала крупну суму грошей за врегулювання проблеми. При передачі грошей ця людина була затримана.

Ним виявився член групи "бой-лаверів", відомий в мережі під "ніком" "Майстер-бой". Через нього вдалося вийти ще на трьох педофілів, які в Інтернеті мали "ніки" "Гуд-бой", "Бумка" і "Стів". Всі вони були затримані і арештовані за рішенням суду, сказало джерело.

Затриманим "бой-лаверам" пред'явлене звинувачення по двох статтях Кримінального кодексу Російської Федерації - 132 (насильницькі дії сексуального характеру) і 135 (розпусні дії).

Матеріалами кримінальної справи, вони викриті в тому, що в період з 2005 року по квітень 2007 року вони, на території Москви і Московської області, вчинили низку насильницьких дій сексуального характеру з десятьма хлопчиками.

При цьому джерело уточнило, що операція по ліквідації групи "бой-лаверів" триває, оскільки частина членів групи до цих пір знаходиться на свободі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.