Мороз все ще сидить у кабінеті Яценюка

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 10.12.2007 13:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4315

Спікер Верховної Ради третього і п'ятого скликань Олександр Мороз як і раніше ходить у Верховну Раду. У “свій” кабінет.

Про це він повідомив у суботу в Харкові, відповідаючи на запитання журналістів про те, як він використовує час, що звільнився після виборів.

«Я зараз ходжу на роботу у Верховну Раду, оскільки у мене там кабінет - робоче місце як у колишнього голови парламенту – поки що. Поки що колишнього, я маю на увазі, - уточнив Мороз з посмішкою. - І занять там для мене достатньо, які стосуються законодавчої роботи, до речі, тому що я зберігаю контакти з людьми, які знаходяться і в апараті парламенту, і в політичних структурах, у фракціях... Таким чином, я собі заняття знаходжу».

У відповідь на уточнююче запитання, як довго він має намір ходити у свій парламентський кабінет, Мороз сказав: «Поки не покличуть до зали».

Від “Аратти”: цікаво, а Сан Санича часом не виноситимуть із кабінета, як його земляка Ткаченка? Адже, як відомо, двох кабінетів Голови ВР у парлементі немає.

Виникло й інше питання. Чи він передав печатку ВР Яценюку. Його землячок Ткаченко, кажуть, поцупив. Довелося нову виготовляти.

Але, найцікавіше інше. Про яку законодавчу роботу казав Мороз? Як відомо, нардепи, повноваження яких припинено у зв'язку із обранням нового складу парламенту, втрачають право законодавчої ініціативи, а також право на забезпечення депутатської діяльності за рахунок кошторису парламету, в тому числі на спецзв'язок, звичайний зв'язок, робочий кабінет у приміщеннях парламенту. Більш того, вони, до початку роботи депутатів нового скликання мають здати управлінню справами майно та приміщення, які їм виділяли у тимчасове користування.

Щось дивне коїться із Сан Саничем. Напевно не може вийти із післявиборчого шоку без кваліфікованої допомоги.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.