Києва у планах легендарного Вотерса не було взагалі, концерту не буде, гроші обіцяють повернути

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 5.07.2006 21:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=446

Масштабне розчарування пережили тисячі прихильників Роджера Вотерса, головного музиканта легендарної групи «Пінк Флойд», дізнавшись, що у графіку його європейського турне України не було взагалі. А значить «запланованого» на 8 липня концерту не буде.

У Роджера Вотерса в графіку його європейського турне України не було взагалі

Організатори шоу та промоутери музиканта у якийсь момент не зрозуміли одне одного, але, незважаючи на це, рекламна кампанія і продаж квитків не припинялися. Гроші за них обіцяють неодмінно повернути з 8 по 10 липня, повідомляє ICTV.

Потроху зникають із київських вулиць афіші гучно розрекламованого концерту фронтмена "Пінк Флойд" Роджера Вотерса. Армія українських шанувальників не зможе наживо почути руйнівника буржуазних ідеалів. Організатори, не пояснюючи причин, офіційно оголосили про скасування концерту 8 липня. Розповсюджувачі квитків готуються до повернення грошей глядачам.

У касах запевняють, що квитки продавалися дуже добре і передбачали аншлаг. На російськомовному сайті концертної агенції "Солюкс Плюс" – технічного організатора шоу – красномовне повідомлення про скасування концерту англійською мовою, мабуть для більшої респектабельності. В інтернеті на офіційному сайті музиканта та на інших концертних міжнародних ресурсах в розкладі виступів Роджера Вотерса Київ навіть не планувався. 7 липня Вотерс дасть концерт у Голландії, 10 на Мальті, далі Італія та Швейцарія. А у вересні Роджер Вотерс розпочинає великий північноамериканський тур.

І в касах, і в розмові телефоном із концертною агенцією причини називають технічними та говорять про можливу нову дату концерту – 20 або 25 липня.

Катерина Голіцина, концертна агенція "Солекс Плюс":
- Це одна з дат, що розглядається. 8 числа концерту не буде. Ті хто купили квитки, можуть їх повернути. Коли буде відома нова дата, а вона буде відома найближчим часом, ми про неї повідомимо. Я думаю, протягом 2-3 днів, ще до 8 числа. Так, будуть інші квитки. По суті це правильно, щоб не було плутанини.

Як стало відомо, агенти музиканта відмовили київським організаторам ще 18 червня, адже маршрут європейського туру був розписаний заздалегідь і ламати графік вони не хотіли. Проте в Україні була розгорнута рекламна кампанія і виставлені у продаж квитки. Наразі фанам Вотерса обіцяють задоволення від повернення грошей за квитки у найближчий вікенд в касах Олімпійського стадіону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.