Тимошенко сподівається, що депутатм набридло байдикувати

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 4.04.2008 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4905

Прем'єр-міністр сподівається, що із наступного вівторка у парламентарів почнеться нове життя: без кульок, театральних масовок із блокувань трибуни...

Їхні байдики - за наші гроші

“Я хочу вірити, що парламент нарешті запрацює і не буде зупинкою на шляху проведення справжніх реформ в Україні”, - наголосила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час брифінгу.

Глава Уряду сподівається, що з наступного тижня Верховна Рада почне працювати системно, і коаліція буде голосувати одностайно. Юлія Тимошенко нагадала, що Кабінет Міністрів передав на затвердження парламентом Програму діяльності Уряду “Український прорив” та десятки системних законопроектів, які дозволять змінити життя країни.

Прем‘єр-міністр також сподівається, що наступного тижня Коаліція демократичних сил проголосує за відставку нинішніх керівників Фонду державного майна, Антимонопольного комітету та Державного комітету телебачення і радіомовлення та призначить нових голів цих установ.

Юлія Тимошенко також повідомила, що планує обговорити питання роботи парламенту на зустрічі із спікером Арсенієм Яценюком.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.