Кримські підземні піраміди стають реальністю

Автор/джерело -  © MIGnews



Дата публiкацiї - 19.07.2006 18:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=524

У Севастополі десятки учених з різних країн світу досліджують місце, де, як припускають, під землею знаходяться сім стародавніх пірамід. Зараз ведуться активні розкопки і, як говорять ентузіасти, до верхівки однієї з пірамід залишилося всього декілька метрів.

Місце знаходження пірамід визначив за допомогою унікальної методики севастопольський дослідник Віталій Гох. Декілька років поспіль за допомогою винайденого ним і запатентованого приладу, який дозволяє визначати будь-які речовини під землею, він займався пошуком корисних копалини і води. Детальніший аналіз однієї із знайдених споруд показав не природний, а штучний характер його створення.

"Ми дійшли до надзвичайно міцного утворення, яке включало тваринний білок, гіпс, рідке скло, гравій, - розповів кандидат технічних наук Віталій Гох. - Це техногенна піраміда, яка випромінює енергію в певні періоди, і ця енергія також специфічна".

Підтвердити на практиці або спростувати знахідку вирішив разом з ентузіастами помічник ректора Севастопольського національного університету ядерної енергії і промисловості Ігор Котелянець. За його твердженням, університет має унікальні технології пошуку будь-яких матеріалів під землею. «Нами зроблені сканування різними методами, ми можемо підтвердити документально виявлення піраміди», - повідомив Котелянець.

Останнім часом на цьому місці побувало понад двадцять комісій, у тому числі і міжнародних. Учені Національного заповідника «Херсонес Таврійський», які також беруть участь в розкопках, стверджують, що виявили на поверхні предмети, які датуються останньою чвертю четвертого століття до нашої ери. Спелеолог з Ізраїлю Борис Коган вважає, що результати досліджень і сканування повинні привернути вчених різних профілів. Спелеологи стануть в нагоді для проведення досліджень у важкодоступних місцях під землею.

Більшість учених схиляються до того, що підземні піраміди Севастополя підтверджують здогадку американських учених про те, що 65 мільйонів років тому в результаті падіння гігантського метеорита вимерла стародавня цивілізація. Саме походження пірамід поки залишається загадкою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.