Тимошеко приземлившись у Запоріжжі відчула стан аеропорту на собі

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 12.06.2008 13:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5263

Злітна смуга аеропорту Запоріжжя потребує ремонту, заявила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Про це вона сказала в Запоріжжі на нараді з адміністративно-господарським активом Запорізької області.

Тимошенко підкреслила, що сьогодні вона особисто переконалася в поганій якості злітної смуги під час посадки літака, на якому прибула в Запоріжжя.

«Мало зуби не повилітали», - сказала прем'єр-міністр.

Тимошенко зазначила, що ремонт злітно-посадочної смуги може бути проведений за рахунок 1,2 млрд. грн., заощаджених під час ремонту в аеропортах Дніпропетровська і Харкова.

При цьому вона підкреслила, що аеропорт у Запоріжжі визначений, як резервний на час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року

Від “Аратти”: незалежно від ЄВРО-2012, стан злітно-посадочної смуги аеропортів - це, насамперед, безпека пасажирів та екіпажів літаків. І тут, принагідно виникає питання: а що ж роблять численні державні бюрократичні інстанції, які за це відповідають? Куди ж спливають грошики, які отримуювали колишні їхні власники, і тепер, коли аеропорти перейшли до державної власності?

До речі, можемо повідомити персонально Юлії Володимірівні(якщо підлеглі їй не доповідали), що аеропорти є у кожному обласному центрі України і, навіть, у містах, які обласними центрами не є. Проте, безпека пасажирів, незалежно від адмінистративного підпорядкування території - дуже тонка проблема. І на цьому не варто заощаджувати. Проте, й держава має суворо контролювати як і хто фінасує її дотримання. Чи відповідальні особи вважають, що їхня справа лише мовчки брати хабарі?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.