Над Львовом та прилеглими областями пронісся буревій. Є жертви

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 23.06.2008 21:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5307

У Львові, сьогодні, близько 15.30 пронісся сильний буревій зі зливою, деякі райони міста знеструмлені.

Тіло загиблого під час буревію

На даний час надійшла інформація про чотирьох загиблих внаслідок буревію, який пройшов Львівщиною.

Як повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації, від розряду блискавки у Старосамбірському районі Львівщини загинули двоє людей - чоловік і дружина. Був розчавлений деревом, отримавши смертельні травми, 37-річний житель одного з сіл Миколаївського району. На вулиці Симона Петлюри у Львові стався обвал стіни будинку, фрагмент якої смертельно травмував молоду жінку, а її дитина з важкими травмами доставлена в реанімацію.

За повідомленням прес-служби, це тільки перша інформація, яка почала надходити про жертви та наслідки стихії. Поки що немає можливості отримати інформацію від сільських районів та віддалених населених пунктів області, з якими повністю відсутній зв’язок.

У ліквідації наслідків стихійного лиха у Львові і Львівській області задіяні понад 120 рятувальників МНС і 30 одиниць техніки.

Про це повідомив керівник прес-служби МНС Ігор Кроль.

Крім того, за його словами, в Тернопільській області наслідки стихійного лиха ліквідовують понад 30 рятувальники МНС і 5 одиниць техніки, у Чернівецькій області, де 20 населених пунктів залишаються без світла, – 30 рятувальників і 6 одиниць техніки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.