Політичні репресії. Клерк гаранта зухвало зловживав і перевищував

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.07.2008 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5387

СП замість дорадчого органу, який забезпечує діяльність гаранта конституційних прав і свобод громадян, перетворюється на ватагу осіб, від чиїх дій тхне відвертим криміналом.

Про це заявляє «Народна самооборона».

Ми, надаємо на ваш розсуд повний текст заяви політичної партії:

«7 липня 2008 року до керівництва ГУМВС України особисто прийшов заступник Глави Секретаріату Президента України І.Г. Пукшин з копією Ухвали Колегії суддів з цивільних справ Апеляційного суду м. Києва про відміну рішення Радянського районного суду м. Києва від 30 вересня 1999 року в справі Жванії Д.В. та направлення справи на новий розгляд до Святошинського районного суду м. Києва, і почав вимагати негайно скасувати постанову від 1999 року про прийняття до громадянства України Жванії Д.В. та відібрати в нього паспорт громадянина України.

7 липня 2008 року Апеляційний суд м. Києва повідомив, що дана Ухвала ще не оформлена належним чином з технічних причин, у зв’язку з чим її було видано тільки 8 липня 2008 року. Дана ситуація свідчить про змову Секретаріату Президента України з деякими суддями Апеляційного суду м. Києва, які надали Ухвалу Колегії суддів з цивільних справ Апеляційного суду м. Києва в справі Жванії Д.В. Пукшину І.Г. 7 липня 2008 року, а Жванії Д.В. тільки 8 липня 2008 року.

8 липня 2008 року, Ігор Пукшин запросив на нараду до Секретаріату Президента України одного із заступників начальника ГУМВС України в м. Києві та начальника Управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб ГУ МВС України в м. Києві, де, одразу ж, в жорсткій формі, почав вимагати негайно скасувати постанову про надання громадянства України Жванії Д.В. та відібрати в нього паспорт громадянина України, а отримавши негативну відповідь, почав погрожувати тим, що заступник Генерального прокурора України Корнякова Т.В. внесе протест про негайне виконання рішення суду, хоча, як зазначено у рішенні суду, крім направлення справи на новий розгляд, ніяких інших дій не передбачається.

Крім того, Жванія Д.В. звернувся з касаційною скаргою до Верховного Суду України про перегляд справи. У Подільському районному суді м. Києва за заявою Жванії Д.В. 8 липня 2008 року відбулося слухання про скасування незаконно порушених кримінальних справ проти нього, а колишній заступник начальника ОВІР, проти якого Генеральною прокуратурою України сфабриковано кримінальну справу, оскаржив дане рішення в Шевченківському районному суді м. Києва.

Стаття 25 Конституції України передбачає, що громадян України не може бути позбавлений громадянства України і права змінити громадянство.

Згідно п. 3 ст. 2 Закону України «Про громадянство України» сказано про неможливість позбавлення громадянина України громадянства
України.

Секретаріат Президента України в особі І. Г. Пукшина своїм втручанням в роботу судової гілки влади та правоохоронних органів грубо порушує Конституцію України, Закони України «Про громадянство України» та «Про статус народного депутата України», видає незаконні розпорядження, займається переслідуванням з політичних мотивів Жванії Д.В., намагається позбавити його громадянства України та вилучити в нього паспорт громадянина України, всупереч Конституції та Законів України.

«Народна самооборона»

Як кажуть: коментарі - зайві.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.