Як він тебе називає?

Автор/джерело -  © «Пані»



Дата публiкацiї - 12.12.2008 14:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6284

Коханий майже ніколи не називає тебе по імені? Кожного разу вибирає якесь прізвисько? Можливо, він саме так висловлює свої почуття?

Зайчик (Мишка, Хом'як). Якщо чоловік тебе називає іменами дрібних тварин, він любить домінувати у ситосунках. До жінок відноситься виключно як до об'єкту полювання, і, коли здобич потрапляє в клітку, інтерес до неї різко втрачає. Тому з таким партнером будь дуже уважною. Не дозволяй йому керувати тобою і робити замах на твою незалежність. Чітко покажи йому, де закінчується його територія дій і починається твоя.

Киця. Такі чоловіки - дуже ніжна і романтична натура. Спочатку вони не надто себе розкривають, намагаються бути мужніми і вольовими. Але з часом ця маска спадає, і перед тобою з'являється слабохарактерна особа. Якщо він називає тебе Кицею, йому бракує материнської любові - подаруй йому це відчуття.

Рибка. Вважається, якщо чоловік називає свою кохану Рибкою, він на підсвідомому рівні хоче, щоб вона була мовчазною, як рибка, особливо щодо його захоплення рибалкою.

Золото, Золотце. Як відомо, золото - кольоровий метал. Можливо, він цінує тебе за твій твердий характер, а можливо, навпаки, натякає на те, що тобі бракує постійності і терплячості.

Сонце, Сонечко. При такому ніжному зверненні чоловік чекатиме від тебе тепла, турботи і кохання. Також він вимагатиме, щоб ти увесь час виглядала на всі 100%, сяяла від щастя, була всміхненою і життєрадісною, адже ти - його Сонечко!

Пампушка. Можливо, ти погано годуєш свого коханого, і він весь час хоче їсти? Не забувай, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок.

Від “Аратти”: Якщо твій коханий називає тебе “Матуся” (або “Мамочка”), - будь обережна, - ти для нього перестала бути коханкою, другом і партнером, а перетворилася лише на надто турботливу опікуншу. Як цьому зарадити? Читайте статтю «Матуся» чоловікові своєму.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.