Сіамські близнюки Кучми. Союз Ющенка і Януковича задокументовано

Автор/джерело -  © УНІАН - “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 25.12.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1523

Все таємне рано чи пізно - стає явним. Те, що два Віктори становлять одне ціле, а точніше, певний проект, започаткований ще до виборів 2004 року, стало очевидним вже у перші місяці перебування Ющенка на посаді Президента.

На Банковій, мабуть, традиційно вважали Майдан, таким собі технологічним “випуском пари”. Так полюбляв називати акції протесту Леонід Кучма...

Проте, нині ми маємо нагоду переконатися, що на Банковій працюють й порядні службовці, які служать не особі, а Державі.

Заступник керівника головної служби з внутрішньополітичних питань та регіонального розвитку Секретаріату Президента на ім’я Козачок Ярослав Вікторович оприлюднив угоду про взаємодію за підписами Ющенка та Януковича, з якої нібито випливає, що нинішньому Президенту обіцяно посаду прем’єр-міністра у разі обрання лідера ПР Главою держави.

Козачок повідомив, що, відповідно до цієї угоди, сторони зобов’язуються уникати взаємної критики та використати усі можливості для підтримки Януковича у другому турі.

Козачок також сказав, що від сьогодні він уже не державний посадовець, оскільки “не витримав і написав заяву на звільнення” в знак протесту, яку вчора задовольнили.

Коментуючи цей документ, можемо зазначити, що він є цілком логічним продовженням попередніх: Меморандуму про порозуміння... та Універсалу. Нагадаємо, що у всіх цих витворах епістолярного жанру, сторони декларували примирення та згоду нації. А що ми бачили насправді?

Насправді ми бачили чублення панів з самозваної еліти та відверте руйнування нашої держави. І тотальний дерибан та зростання добробуту за наш рахунок у вузького кола осіб. Зокрема, Януковича і Ющенка. А страждали й страждаємо від цього ми, - пересічні українці.

І доки ми будемо дозволяти це неподобство? Зараз маємо слушну нагоду поставити жирну крапку у так званих проектах та раз і назавжди довести собі і всьому світові, що не вони, а ми господарі у власному домі - державі Україна.

Українцеві у Львові, Донецьку чи Симферополі немає що ділити, бо Батьківщина в нас одна. І проблеми у нас ті ж самі, незалежно від того, якою мовою ми спілкуємося. І спільну мову нам знайти - немає жодних проблем. І рішення просте й складне водночас: просто треба об'єднатися й прибрати з нашої шиї паразитів.

 


 


 


 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.