Чого хоче жінка?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 3.09.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1700

Чому чоловіки не можуть зрозуміти жінок? Та тому що це шедевр природи, який з кожним днем стає усе досконаліше!

Чого жінки чекають від чоловіків

Чого ж чекають жінки від чоловіків? Відповідей на це питання рівно стільки ж, скільки існує в природі типів жінок: молодих, не дуже молодих, повних, худих, балакучих, мовчазних, красивих і не надтоже.

Тим часом, при всій розмаїтості змінних одна складова ідеальних відносин залишається постійною, незалежно від учасників. Відмінна риса всіх чоловіків у тому, що вони будують відносини з обачністю і навіть обережністю, часто перебуваючі в полоні вигаданих чи нав`язаних оман. Жінки ставляться до цієї серйозної справи більш скрупульозно. Вибираючи супутника життя, вони не тільки пред'являють до нього величезний список вимог, але й готові докласти чимало зусиль, щоб перетворити чоловіка в ідеал своїх мрій. Але, незважаючи на жіночу балакучість і пристрасть до з'ясування стосунків, чоловікам часто важко зрозуміти, що ж саме потрібно жінкам для повного щастя.

Чого хоче жінка? Головні чоловічі помилки

Милі жінки, давайте спочатку спробуємо розвіяти перед чоловіками головні міфи про наші «хочу».

1. Без квітів і солодощів не підходити

Звідси й походження цукерково-букетного періоду, коли прийнято переконувати кохану в своїй привабливості, уважності і щедрості. Ні, ми, звичайно, любимо знаки уваги і милі презенти, але букет розміром з клумбу (а то й наспіх куплений віник із зів'ялих тюльпанів) плюс банальна коробка цукерок свідчать не на користь продовження бурхливого роману. А чому? Тому що стереотип один, а бажання у нас різні.

Вихід. Під час знайомства, - а воно зараз, як правило, відбувається в Інтернеті, - не зайве ввічливо, вкрадливо й не без гумору розповісти хлопцю про те, від чого ви впадає в захват, а що на дух не переносите.

2. Хочу віршів і мелодраму

Це повір'я ідентично цукерково-букетному - народжене стереотипами, частими переглядами "Іронії долі" і, можливо, підкріплене прикладом власних мами і бабусі. Психологи стверджують, що закоханість породжує в чоловіках безсоння, відсутність апетиту і маніакальне бажання вражати, творити - вірші в тому числі. У результаті - закоханий стає стрункішимю, блідішим і натхненнішим, читає опуси власного "приготування" або видає себе за Мандельштама, Пастернака, іноді за Цвєтаєву, від чого наш мозок сигналізує "Врятуйте наші вуха!".

Вихід. Любіть поезію - повідомте коханому, яком з авторів надаєте перевагу. Якщо до віршів ставитеся рівно, підкидає коханому теми для розмов.

3. Якщо кохаєш - будь готовий втратити голову і здійснювати безрозсудні вчинки

У житті завжди є місце подвигу, - цього нас ще в школі навчили. Все тому, що чоловічий гормон тестостерон "вчить" сильну стать доводити свою унікальність вчинками, - "нашпигований" небаченою сміливістю, демонструє її сходженням на гору або енний поверх у вікно до коханої, кульбітами на високому мосту, запливом у швидкій річці та іншіими дурницями.

Вихід. Якщо ви не хочете перенести побачення з парку, кав`ярні, дискоклубу в травматологічне відділення лікарні, припиняйте на корені будь-які неадекватні пориви коханого. Знову ж таки, чемно подякуйте за бажання вам сподобатися, при цьому розкажіть, як він може це зробити в іншому сенсі.

4. Даєш наполегливість!

Погодьтеся, за нашим жіночим "ні" часто ховається "так" - і ми впевнені, що коханий про це в курсі. І як буває: вона ледве дочекалася його візиту / повернення додому і для проформи "включила принцесу" - проявила деяку нерішучість. А він спокійно чмокнув її в щоку і зі словами: "Ну гаразд, тоді наступного разу", - пішов. Повинні ж ми повередувати, дати нашому мачо можливість повмовляти, проявити наполегливість і навіть деяку непохитність, щоб було солодше здаватися в руки "переможця"? Як мовиться, за що боролися - на те й напоролися.

Вихід. Не вводьте в оману чоловічу логіку - вона, як правило, прямолінійна, як трамвайні колії.

5. Розставимо всі крапки над ... G

Погодьтеся, чоловікам доводиться чимало попотіти, розшифровуючи наші побажання і приховані натяки "про це". Ми, панянки, чомусь вважаємо неприпустимим відкрито декларувати свої інтимні уподобання. Через що й страждаємо, поки партнер, що начитався в глянці про суперпози, мультиоргазми і горезвісну точку G, намагається наскоком організувати нам весь цей all inclusive.

Вихід. Просто проявляйте ініціативу, допомагаючи коханому доставляти вам задоволення. Акуратно направляйте його в потрібне русло, підказуючи, як і де він може зробити вам приємне "на відмінно".

6. Сукня, сукня, сукня, ще одну сукню і шубу

Жіночий шопоголізм - явище не віртуальне, а цілком буденне. І потім, в офіс два дні поспіль в одному і тому ж не наряді не з'явишся - бо моветон. Але... Нам не потрібен мільйон ганчірочок - достатньо десятка якісних, зі смаком підібраних нарядів в сезон, щоб виглядати презентабельно.

Вихід. Щоб розвіяти цей міф і не розмінювати спілкування з коханим на магазинні зосередження або Інтернет-замовлення, робіть обновки не частіше одного разу на місяць. Краще, звичайно, наслідувати не моді чи дешевизні, а смаку.

7. Хочу, щоб все було добре!

Це топовий міф, який коштує чоловікам особливо дорого. Наше поняття "добре" розтяжність, як експандер в руках бодібілдера, - в ньому і нові туфлі, і бажана посада шефині, і поцілунок в щічку, і морозиво, і мир у всьому світі... І головне, коханий повинен про це все здогадуватися. І він метається, викладаючи пазли наших "хочу", іноді в неналежному порядку, через що в нагороду отримує скандал і табу на доступ до тіла. До речі, чоловіки вважають, що ми обожнюємо скандалити - так би мовити, заради здоров'я, - щоб навести гармонію гормонів.

Вихід. Він - у спілкуванні. Не розраховуйте на чоловічу інтуїцію - її в них немає за замовчуванням і за думкою фахівців в галузі психології. Робимо ставку на дохідливість аргументів, конструктив, оптимізм - і буде нам усім щастя. Велике, світле і пухнасте, як добре вимитий білий ведмідь.

 

Так чого ж хочуть жінки? Просто бути щасливими!

Та тільки вони не говорять про це прямо. Якщо чоловік навчиться розмовляти з жінкою її мовою, навчитьеся мовчати, коли хочеться відповісти, обіймати, коли хочеться піти, говорити правду, нехай навіть це заподіює біль, бути чоловіком, в якому вона може бути впевнена, і кохати її, як самого себе, ви більше не матимете потреби питати, чого хочуть жінки. Вони будуть питати вас про ваші бажання і з радістю їх виконувати!

Ось лише деякі речі, які жінки особливо цінують у чоловіках:

Висока оцінка оточуючих. Жінці потрібно знати, що її чоловік викликає непідробний інтерес і в інших жінок. Особливо жінок приваблюють чоловіки з легким скандальним флером і трохи сумнівною репутацією. Тому чоловік з супутницею (особливо красивою) викликає у жінок набагато більший інтерес, ніж чоловік, який гуляє сам по собі. Як не парадоксально, але це факт: найпростіший (і випробуваний) спосіб спокусити жінку - викликати у неї ревнощі. Жіноче суперництво - велика річ!

Ґрунтованість. Жінці потрібна стабільність, порядок, впевненість у завтрашньому дні. Їй потрібен чоловік, на якого можна покластися. Якщо ви говорите, що повернетеся додому до дев'ятої вечора, будьте вдома о дев'ятій вечора. Запізнюєтесь? Зателефонуйте і попередьте, що затримаєтеся. Чоловікам часто важко зрозуміти різницю між підтримкою і тотальним контролем. Створення міцного фундаменту відносин і стабільність ще не означає, що у ваших стосунках зникла непередбачуваність, і ви пов'язані по руках і ногах. Кохання повинне бути для вас не милицею, а опорою. Міцніим зв'язком, в якій надійність - синонім довіри.

Надійність. Жінки хочуть відчувати себе під захистом чоловіка. Їм потрібно знати, що все буде добре. Це не означає, що чоловік повинен бути височезним культуристом або мати мільйонний рахунок у банку. Досить вміти заспокоїти жінку, піклуватися про її потреби і іноді говорити їй те, що вона хоче почути, - що все обов'язково буде добре.

Кохання. Кохайте жінку понад усе на світі. Демонструйте своє кохання. Доводьте своє кохання кожен день, кожну годину, кожну хвилину і кожну секунду кожної хвилини кожної години кожного дня. Стати власне коханням і при вирішенні будь-якої проблеми запитуйте себе: «А як би вчинило кохання?». Тоді страх не матиме місця у вашому житті.

Подяка. Жінки справді чекають проявів подяки та компліментів. Просто не показують цього. Тому, чоловіки, частіше кажіть жінкам компліменти, давайте їм можливість відчути себе прекрасними і бажаними, - але не варто культивувати в жінках почуття незамінності. Не дуже захоплюйтеся і не бігайте за жінкою, відлякуючи її заявами, що «без неї вам життя немає». Це виглядає просто жалюгідно і відштовхуюче.

Чесність. Жінка може пробачити майже все, але ніколи не пробачить брехні і навмисного обману. Якщо одного разу вона упіймали вас на брехні, то вже ніколи не зможе вам довіряти. Жінки розцінюють брехню як прояв неповаги. Скажіть жінці правду, якою б неприємною вона не була, - і ваші стосунки отримають другий шанс.

Ніжність. Обіймайте її вранці, обіймайте перед тим як піти на роботу, посилайте ніжні електронні повідомлення протягом дня і обійміть ще десять разів, коли повернетеся додому. Жінка повинна відчувати себе коханою і бажаною.

Почуття гумору. Жінкам не подобаються зануди. Більше посміхайтеся, жартуєте, не сприймайте життя занадто серйозно! Будьте гравцем! Таке ставлення жінки цінують набагато вище, ніж непохитну серйозність, - навіть якщо її супроводжують краса і багатство.

Жінки цінують цілеспрямованих чоловіків. Необов'язково мати купу грошей і шикарну машину зараз, але обов'язково потрібно прагнути цього. Жінки люблять реалізуваних і самодостатніх чоловіків.

Отже, підсумуємо: жінки мріють про розуміння, щастя, повагу і чекають від чоловіків чесності. Не будемо забувати, що жінці також потрібні зміни, так як з часом змінюються пріоритети і цілі в житті. А жінкам потрібно чітко озвучувати всі свої побажання і те, що їм особливо не подобається

За матеріалами elitensk.ru

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.