Як навчитися помічати підказки життя?

Автор/джерело -  © Юлія Кравченко, twiy.ru 



Дата публiкацiї - 11.11.2015 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3556

На жаль, ми настільки занурені у свої проблеми, тривоги та переживання, що не помічаємо очевидних підказок життя. А вони всюди! Подумати тільки, - відповідь на найважливіше питання можна отримати в будь-який час доби, в будь-якому місці і за будь-яких обставин.

Можливо, ви мені зараз не повірите, але все ж я скажу: «Щодня ми обов’язково отримуємо від своїх духовних провідників (або як їх ще називають - янголів-охоронців) підказки життя».

Якщо ми навчимося всюди бачити такі знаки і довіряти своїй інтуїції, то зрозуміємо, що вищі сили завжди підтримують нас і допомагають. На жаль, ми настільки занурені у свої проблеми, тривоги та переживання, що не помічаємо очевидних підказок життя. А вони всюди! Подумати тільки, - відповідь на найважливіше питання можна отримати в будь-який час доби, в будь-якому місці і за будь-яких обставин. Як це відбувається?

Давайте розглянемо, які бувають підказки життя і як їх навчитися помічати.

Візуальні

Це може бути будь підказка, яку ви можете побачити очима. Наприклад, ви не можете ніяк прийняти рішення, чи варто вам погодитися на пропозицію нової роботи, думаєте, страждаєте, і раптом відкриваєте журнал, і вам на очі кидається фраза: «Зроби це і ти не пошкодуєш!». Це знак згори, що організований вашими духовними провідниками!

Те саме ви можете прочитати не тільки в журналі, а й на рекламному білборді, у книзі, в Інтернеті, на листівці, яку роздають на вулицях, і так далі.

Але не потрібно вчитуватися у все, що бачите і шукати підказку, зазвичай це трапляється непередбачувано і ненавмисно, ніби як випадково.

Також до візуальних підказок відносяться образи, які демонструє вам природа. Це може бути хмара у вигляді відповіді на ваше запитання, листочок дерева, квітка або щось ще. У мене, коли в моєму житті з’явилася людина, яка потім стала моїм чоловіком, на очі постійно почали потрапляти сердечка. І хмари у вигляді сердечок, і тріщинки в асфальті у вигляді сердечок і багато чого ще. Тоді я задумалася, що, напевно, це не збіг. Так і вийшло.

Для того, щоб навчитися бачити такі підказки життя, потрібно почати їх помічати. Для цього потрібно усвідомлено зупиняти всю суєту, поспіх, метушню і почати бути в моменті «тут і зараз». Тільки тоді можна зрозуміти, що говорить вам ваш ангел-охоронець.

Слухові

Це підказки, які ви можете почути. Байдуже, звідки або від кого: з екрану телевізора, коли ви його щойно увімкнули, від випадкових перехожих, обривки фраз які до вас доніс вітер, по радіо зі звучних пісень... Головне - не просто слухати, а чути.

Інтуїтивні

Це коли вам просто щось здається. Незрозуміло чому і як можна це пояснити. Просто здається, і все. До такого голосу інтуїції обов’язково потрібно прислухатися! Є така думка, що інтуїція - розмова Бога з людиною, і в цьому є частка істини. Потрібно лише довіритися вищим силам і слухати свої почуття, а не логіку.

Образні

Такі підказки життя надходять до нас у снах, і їх у жодному разі не можна ігнорувати! Ті сни, які дуже чітко і яскраво врізаються в нашу пам’ять, викликають емоції та вражають, - знаки небес. Бувають навіть віщі сни, але сняться вони лише тим людям, які відкривають душу своїм духовним провідникам, довіряють вищим силам.

Когнітивні

Це підказки - події, які відбуваються в нашому житті, щоб нам донести певну інформацію.

Щоб було зрозуміло, наведу вам приклад зі свого життя. Колись, ще в ранній юності, мені сподобався один «поганий» хлопець. По правді сказати, я знала, що мені не потрібно з ним зустрічатися, мені це повідомляли вищі сили в різних формах. Мені про це говорили і рідні, і друзі, мені снилися сни, в мені кричала інтуїція: «Не треба!», Але я була упертою у своїх бажаннях. І ось одного разу він звернув на мене увагу і запросив у кіно. Була зима і я, щаслива, бігла до нього на зустріч. На спуску з мосту я посковзнулася на сходинках, оскільки була ожеледь, і впала, вдарившись хребтом. Це була несерйозна травма, просто дуже сильний забій, але на побачення я все одно пішла, хоч це була і очевидна підказка життя: «Не ходи туди!».

Закінчилася ця історія тим, що він зробив мені дуже боляче, і я ще довгий час не могла відійти від зради. Те, що я тоді впала, було когнітивної підказкою.

Як правило, до них наші ангели вдаються в крайніх випадках, коли всі інші підказки життя не діють. Для того, щоб навчитися помічати знаки, розуміти, про що вас попереджають вищі сили, потрібно, перш за все, в них вірити. Також вміти відволікатися від метушні, зупиняти нескінченні думки в голові і не просто дивитися по сторонах, а бачити. Не просто слухати навколишні звуки, а чути. І не просто відчувати, а почувати. Цьому легко навчитися, потрібно лише захотіти жити усвідомлено.

* * *

 

ПІДКАЗКИ ВСЕСВІТУ

Упродовж усього свого життя людина постійно отримує підтримку від Всесвіту. В одних ситуаціях він підказує нам: «Будь обережний!», А в інших - вказує потрібний напрямок. Головне - бути уважним і вчасно реагувати на сигнали.

Всі підказки Всесвіту можна умовно поділити на три підгрупи.

Особисті сигнали. Тобто ті сигнали, які дає нам наш мозок і наше тіло. Наприклад, хвороба - це сигнал від тіла про те, що його власник щось робить не так. Інший приклад - власні думки, особливо так звані «нав’язливі думки»: підсвідомість людини наполегливо дає сигнал-підказку.

Близькі знаки та сигнали. Такі підказки Всесвіту надходять від людей з нашого близького оточення: батьки, діти, родичі та друзі, а так само наша власність: тварини, особисті речі, будинок, машина.

Далекі знаки і сигнали. Вони приходять від тих людей і речей, з якими відсутній безпосередній контакт. Наприклад, Ви стоїте в черзі до ощадкаси щоб внести комунальні платежі. І раптом попереду вас зовсім незнайома вам людина починає розповідати своєму сусідові історію про крадіжку. Здавалося б, вас це не стосується: пограбували ж не вас. Але на глибокому рівні ми всі єдині. І через цих людей Всесвіт підказує, що своєю поведінкою або думками ви можете залучити злодіїв у своє життя, і дає вам попередження - змінися! І краще вчасно і правильно відреагувати на це далеке попередження, ніж чекати, коли подібне станеться безпосередньо з вами.


Переклад українською - «Гармонія»

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.