Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Закон вимирання Роду

Варто знати 59300 переглядів

Опубліковано - 11.04.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Лада живе в парі зі Сварогом, вона народила дванадцять сварожичів. В наших предків завжди була гармонія між чоловіком і жінкою. Вони наслідували образи Лади і Сварога. А це гармонійна щаслива пара, вони один одного люблять, шанують і цінують. Ілюстрація - www.sozidanie.v-sinelnikov.com
Лада живе в парі зі Сварогом, вона народила дванадцять сварожичів. В наших предків завжди була гармонія між чоловіком і жінкою. Вони наслідували образи Лади і Сварога. А це гармонійна щаслива пара, вони один одного люблять, шанують і цінують. Ілюстрація - www.sozidanie.v-sinelnikov.com
На думку пращурів, розпуста закладає власного Роду на олтар переводу. Колись навіть вважали, що стратити одного грішника краще, ніж губити весь народ, дозволяючи тому розпуснику безкарно поширювати свій смертний гріх.

Адже блудлива вівця, розмножуючись, може зіпсувати все стадо. Такі переконання є емпіричним досвідом. Окремі люди і роди, які шанували Заповіти, жили здоровими, в достатку і все було гаразд. Натомість, блудливих овець, Род все одне прибирав як непотріб.

Чому ж блудники зазнавали нищівної поразки, а праведники і надалі перебували в Роді? Напевно, працювали закони приРоди, зрозумілі пращурам і які переходили з роду до роду. Недарма порушення цих заповітів призводить до загибелі як окремих людей, так і цілих народів.

Але яким є тлумачення цього явища наукою? Вченим-хіміком Тамарою Свіщовою на початку 90-х р. були проведені цікаві дослідження, які виявили, що серцево-судинні, онкологічні захворювання, ВІЛ, діабет, інсульт, склероз та інші, викликані одним паразитом - трихомонадою. А майже всі, хто виживав, скажімо після інфаркту, через декілька років помирали від раку. Чому?

В організмі людини присутня величезна кількість трихомонад. Відрізнити їх від наших рідних клітин дуже просто, бо вони розмножуються в поживних розчинах, а нормальні клітини ознак життя в них не виявляють. Цю ідею і було взято за основу досліджень Т.Свіщовою. Клітини від злоякісної пухлини вона помістила до розчину. Але ті - не лише не загинули, а й почали швидко ділитись. Спочатку з’явились відростки, схожі на щупальця амеби, потім спереду відросли джгутики, а позаду - хвостики. Завдяки цьому, клітини набули здатності рухатись взад-вперед в дослідному розчині. І пухлина, просто на очах почала розростатись на всі боки! Здорові клітини до цього не здатні. Лише трихомонади!

Подальші дослідження вчених підтвердили відкриття Свіщової: пухлина складається не з перетворених на злоякісні клітини людини, а з прихованих трихомонад, які відкинувши жгутики і щупальця, перебувають у стадії спокою (в кублі).

Те саме - спостерігається в лімфоїдних клітинах, серед яких оселяються віруси імунодефіциту. Саме в тілах цих паразитів віруси знаходять захист від імунних сил організму людини. Трихомонади не гинуть навіть у шлункових ферментах (на відміну від «справжніх» клітин крові). А вбивчі дози радіації, до речі діють на цих паразитів позитивно. Ті відразу відкидають щупальця і джгутики, бурхливо розмножуючись! Гинуть же від радіації... здорові клітини!

Раніше вчені помилково сприймали трихомонади за лімфоцити. Розпліднюючись в тілі джгутиконосця, віруси примушують своїх «господарів» поводитись зовсім неприродньо. Раніше вони прикидались клітинами, а зараз відкрито вступають з ними в бій. Наприклад, виділяючи отруту, від якої гинуть справжні клітини крові. Цим пояснюється парадокс: вірус СНІДу присутній в невеличкій кількості клітин, але з ним "за компанію" гине велика кількість здорових еритроцитів і лейкоцитів. І це ще не все. Заражені вірусами "лімфоцити", неначе божеволіють і починають з’їдати еритроцитів, замість того аби захищати їх від інфекцій. Отрута трихомонад послаблює перетравну здатність лімфоцитів - в підсумку ці стражі здоров’я стають нездатними підтримувати природну протидію захворюванням. Іноді СНІД закінчується раком, що підкреслює загальність причини обох недугів.

Отже, Род грішників, в якому замість здравого мислення «господарюють» трихомонади, приречений до ВИМИРАННЯ. Ось фізіологічний механізм «Відплати». Існує три види трихомонад окремих порожнин організму людини: ротові, шлунково-кишкові та урогенітальні. Перші здатні викликати лише парадонтози. Другі в чотирі рази агресивніші за перших і провокують багато захворювань (серед іншого – виразку шлунку). Але, найнебезпечнішими є саме вагінальні, які в 25 раз агресивніші за ротових і викликають СМЕРТНІ захворювання. Через це, людина, що має багато статевих партнерів, ризикує на сердцево-судинні захворювання, СНІД і рак. Бо ці захворювання переходять під час статевого акту.
Трихомонада (Trichomonas angusta): 1 — цитостом; 2— базальне тільце; 3 — ядро; 4 — один із передніх жгутиків; 5 — ундуліруюча мембрана; 6 — задній жгутик; 7 — вакуоль; 8 — аксостиль
Трихомонада (Trichomonas angusta): 1 — цитостом; 2— базальне тільце; 3 — ядро; 4 — один із передніх жгутиків; 5 — ундуліруюча мембрана; 6 — задній жгутик; 7 — вакуоль; 8 — аксостиль
Але найжахливішим є той факт, що люди заражуються задовго до того, як розпочинають статеве життя. Адже вагинальні трихомонади живуть в навколоплодних водах вагітних жінок, і малюк заковтує їх ще до своєї появи на Світ, маючи всі шанси на зараження в такий спосіб, а також кров’ю власної матері. Нащадки грішників, з роду в род передають одне одному «вбивцю Роду» - трихомонади. Через цих паразитів утворюються тромби, бляшки, пухлини, деформуються сустави... Вони ж, руйнують імунітет своїх власників, роблячи їх вразливими до будь-яких хвороб. Лише праведне життя здатне стримати їх розвиток, віддаляючи покарання за гріхи батьків. Умови для розвитку трихомонадів досить відрізняються. Але паразитам, чомусь набагато більше "подобаються" жінки. Саме тому жіноча стать і прозвана "слабкою". Слабкою до трихомонад. Саме це враховували ті, хто створював релігійні вчення і заповіти. Скажімо в Ісламі, жінка - це «посудина гріха». Аби не давати йому виходу у «велике плавання», жінка має все життя, не покладаючи рук своїх, працювати в гаремі свого господаря.

А ось у слов’ян, які вбачали причину виродження в міжрасових стосунках і не прощали втрати дівочої цноти, розпусників-чоловіків засуджували не дуже суворо. Чому?

Інкубатором для трихомонадів є саме жіноча статева порожнина. А щодо чоловічої порожнини, то вона виконує функції душогубки. Жінки, що втрачають свою цноту до одруження, прирікають своє потомство на вимирання, передаючи йому збуджувачів найбільш загрозливих хвороб. І які можуть негативно впливати на генетику Роду! Але цього не здатні робити чоловіки, які блудять і надалі - після народження своїх дітей!

Цю відмінність давно примітили руси – і в підсумку з’явилась дискримінація жінок, яка була їм потрібною для виживання як народу. З огляду на все, руські панянки «запалювали» з найдавніших давен. То ж, виправданою для них здається заповідь "Да убоится жена мужа своего!" Зрозуміти мудрість цього правила дозволяє інше відкриття.

Дослідження показують, що трихомонади агресивніші, коли переселяються з одного організму до іншого. Адже їм необхідно боротись за виживання з місцевими мешканцями - іншими мікроорганізмами нового господаря. Відрощуюючи щупальці та жгутики, вони проникають до крові і розносяться по всьому організму, аби в послаблених місцях утворювати власні колонії. Набувши такого «великого життєвого досвіду», агресори знову можуть підселитись до іншої людини (під час статевого акту) і там вдосконалитись ще більше! Чим більшає статевих партнерів - тим агресивнішими стають трихомонади. Вони отруюють усі органи і системи, прискорюють старіння кров’яних тілець, викликають переродження судин, органів і тканин.

Ось чому "ті, хто гуляють" мають такий зношений вигляд, старші за свій вік. Це вже не люди, а ходячі труни, напхані трихомонадами, бо паразити висмоктують із своїх господарів останню енергію. Ясновидці бачуть в розпусників темні, рвані аури, які вражаючи контрастують із сяючими ореолами навколо людей праведних...

Ось чому вороги нашого Роду і народу, такі зусилля вкладають в популяризацію розпусти - і рекламою, і власним прикладом, їх нічого не зупиняє аби перевести наш Род, знесилити його, вичавити з нього всю енергетику. Але досвід пращурів доводить, що праведним життям, розумними рішеннями, здоровим харчуванням і духовними практиками можливо таки повернути здоров’я народу. Бо нашому Роду немає переводу!

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Варто знати»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.