Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Інтим у різних дуальних парах

Соціоніка 62072 перегляди

Опубліковано - 11.10.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Інтим у різних дуальних парах
Взаємодії між людьми четвертої квадри, у тому числі й інтимно-сексуальні.

«Інтим – це є безмежна ніжність,
Яку вінчає потрясіння»
Віталій Іващенко


Крім психічної доповненості цілком природно існує і фізична – адже душа і тіло невід’ємні. Інтимно-сексуальна сумісність можливі тільки між дуалами, коли обоє отримують повне задоволення при відсутності комплексів і відчуттів, що щось відбувається не так, як хотілося б.

Інтуїтивно-етичний екстраверт і сенсорно-логічний інтроверт

“Мої думки – моє багатство” – кредо СЛІ. І тільки ІЕЕ може втілити їх у життя. СЛІ важко переносить дисгармонію в оточенні і в стосунках. Це викликає відчуття дискомфортності, прагнення вдосконалити оточення, людей, власну душу. Тому СЛІ вимогливий до себе і до оточуючих. Але якщо в оточенні СЛІ може сам створювати комфорт, то в стосунках не вміє вирівняти зіпсовані взаємини, при тому, що може легко їх порушити. Відчуваючи свою провину, ще більше картає себе за це. Допомогти йому тут може лише дуал – показуючи стан душі й причини його виникнення, вирішує всі проблеми, а легким гумором, дипломатичним підходом знімає внутрішню напругу, створюючи нові, невимушені взаємини.

СЛІ оминає все банальне, буденне і нецікаве. Дуже допитливий, має велике коло інтересів, палко захоплюється, але невпевнений у собі через самокритичність. Потребує схвалення своїх намірів, здібностей, дій, моральної підтримки. ІЕЕ якраз та людина, яка помічає таланти інших, навіть приховані здібності, розвиває їх і вселяє віру у власні можливості. Крім того, знаходить вихід із важких ситуацій, які могли б спричинити тривогу і депресію у СЛІ. Тим самим вирішує внутрішні проблеми дуала, а той бере на себе всі побутові проблеми, забезпечує душевний і зовнішній комфорт партнеру, з яким завжди весело, затишно і приємно.

Емоційність ІЕЕ запалює стриманого і холодного СЛІ, надає енергії і завзяття, поруч з таким партнером може гори зрушити, із задоволенням зробити неможливе. ІЕЕ виправляє етичні промахи СЛІ, допомагає спілкуватися з іншими, стати впевненим у собі і більш відвертим. Оптимізм і впевненість у майбутньому знімають скептицизм і недовіру. Крім того, СЛІ може перебільшувати можливі небезпеки і не бачить реальних. Зате ІЕЕ прораховує все наперед і своєчасно попереджає, де потрібно бути обережним, заспокоює, якщо тривоги даремні. Врівноважує емоційність і бурхливі реакції СЛІ.

Вміння СЛІ відділяти головне від другорядного допомагає направляти задуми партнера. Обоє бачать, де потрібна допомога і вчасно її надають. Кожен поважає незалежність іншого, і дріб’язкової опіки у партнерів немає, кожен самостійно вибирає методи дій. Обоє відчувають, що потрібно іншому і йдуть на взаємні поступки.

Характерні особливості діади – незалежність один від одного і від оточуючих, гармонія стосунків, дух творчості і саморозвитку.

Логіко-сенсорний екстраверт і етико-інтуїтивний інтроверт

ЛСЕ відчуває потребу в ЕІІ, який пом’якшує його сувору натуру, відчуває його емоційний стан і врівноважує його, вміє співчувати і підказати, що може бути перспективним, показує почуття і стосунки інших людей. Це найкращий помічник у роботі – робить її старанно, скрупульозно і якісно. Але при цьому, збираючи і обробляючи велику кількість інформації, ЕІІ не відділяє головне від другорядного, тому часто розгублюється у житті, намагаючись охопити неможливе. ЛСЕ систематизує все і дає правильний напрям.

ЕІІ дуже уважний до людей, вміло спілкується, відчуває їх стан, чого не можна сказати про ЛСЕ, котрого більше цікавлять процес і результати роботи. А оскільки в будь-якій справі необхідно налаштовувати і підтримувати контакти з людьми, то в цьому найкраще допомагає його дуал. ЕІІ завжди стриманий і коректний, ЛСЕ іноді дратується і гнівається, особливо, коли віднімають час, при цьому втрачає тактовність, висловлюється занадто прямолінійно, різко. Витриманий, дипломатичний і миролюбний ЕІІ заспокоює і врівноважує партнера, усуває етичні промахи, пом’якшує жорстку поведінку, впливаючи на його вроджене благородство, великодушність і совість. Тим самим полегшує спілкування, налаштовує й утримує зв’язки з іншими.

ЛСЕ дратує те, що не може орієнтуватися у часі, завжди не встигає, ще й може транжирити його у розмовах. ЕІІ м ’я ко направляє свого партнера, підказуючи, коли що краще робити, щоб усе встигнути.

Своїми мріями і фантазіями ЕІІ розворушує партнера, який при своїх консервативних поглядах може застряти в рутині, зупинитися у своєму розвитку, зациклитись на повсякденних дріб’язкових справах, втратити духовність, відчуття романтики, цікавість до нового.

Лідер по природі, ЛСЕ є найкращим захисником і другом для ЕІІ – дуже м’якої, чуйної і невпевненої в собі людини, яка не вміє відстояти свої інтереси в практичних справах і покладається в цьому на більш впевненого і напористого партнера.

Для цієї діади характерні деяка замкненість, нерішучість, відмежованість від людей, скрупульозність в усьому, чесність, працелюбство, якість і довершеність, порядність.

Енергетичний обмін при спілкуванні, який відчувається як душевна приємність, посилюється різнобарвністю почуттів при простому дотику – варто взяти за руку, або ненароком торкнутися, як приємна тепла хвиля чудової енергії охоплює, пронизує тіло й зігріває душу. Такими сексуальними відчуттями можна насолоджуватися повсякчас і будь-де. Щирий, пронизливий погляд зігріває душу і говорить про все. І не потрібні вже слова про кохання – душа відчуває все без слів. Дивні енергетичні хвилі охоплюють весь організм – і виникає невтримне відчуття єдності і затишку. Дотепні жарти–загравання, ігри-борюкання, дитяча безпосередність - все це для відтягування часу близкості – таким чином душа отримує повне задоволення. Можуть пообіцяти один одному тілесних втіх в скорому майбутньому і відійти від цієї думки. Зваблюючий елемент – неочікуваність і непередбаченість.

А хіба можна описати безмежну гамму відчуттів при близькості? В цьому впевнитися можливо лише реально з дуалом, коли співають у гармонії не тільки тіла, а й душі. І кожного разу – нові відчуття, не схожі на попередні, - такий секс не вичерпує себе і не набридає, не втомлює, а насичує. Різноманітність і новизна раз у раз. Повноцінний енергетичний обмін оздоровлює і тіло, і душу. Все ширше розкривається й глибше пізнається незвідане – бездонний світ безмежної насолоди. І невимовних відчуттів. Обережні ніжні доторки змінюються довірливим пригортанням, нагнітається бажання і розпалюється азарт, і де тільки береться фантазія у нестримних рухах, все різні різноманітні втіхи розчиняються у часі і не мають меж. А найголовніше, що відчувається вільність, немає скутості, побоювання, що не так щось зробиш, думки відображають відчуття, фантазіям немає меж. І енергійність переходить у почуття млосності, приємної розслабленості, солодкої знемоги, що знову переходить у енергетичний підйом. Приємність сексу не в техніці, не у фізичних даних, а в безмежних у своїй різноманітності відчуттях. І в задушевному спілкуванні.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Соціоніка»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.