Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Діти Гії Гонгадзе не отримують жодної копійки з прибутків сайту, створеного їх батьком

Медіа 58206 переглядів

Опубліковано - 4.07.2008 | Всі публікації | Версія для друку

Фото УНІАН
Фото УНІАН
Родина Георгія Гонгадзе, чиє ім’я майже десятиріччя використовується як бренд «Української правди», за весь цей час не отримала жодної винагороди...

...за бізнес-успіхи цього Інтернет-видання.

Після резонансної дискусії про гроші, яку розпочала і продовжила на сторінках „Телекритики” головна редакторка „УП” Олена Притула, ми поцікавилися, чи з тих оплат, які отримує сайт „Українська правда” за рекламні матеріали, щось перепадає дітям Георгія Гонгадзе, які зараз знаходяться на утриманні матері.

Тим паче, як стверджує газета „КоммерсантЪ-Украина”, „вартість сайту оцінюється у $5-10 млн.”. У грудні минулого року це ж видання повідомляло, що, за інформацією головної редакторки Олени Притули, „чистий прибуток порталу в 2006 році – 0,5 млн.грн., в 2007 році (за прогнозами) – 1 млн.грн.”

Наша кореспондентка Олена Рубцова зв’язалася з Мирославою Гонгадзе, яка зараз живе і працює у Вашингтоні.

Кор.: - Доброго дня! Вас турбує українське видання DailyUA. Я би хотіла взяти у Вас коментар з приводу розмов, які зараз ведуться навколо можливої купівлі сайту „Українська правда”, який створив Ваш чоловік Георгій Гонгадзе.

Мирослава Гонгадзе: - Хто веде, скажіть мені?

- Зараз цю розмову веде і „Комерсант”, і сама „Українська правда”. Насамперед, є така фірма ТОВ „Агора”, яка виставила на своєму сайті офіційну інформацію про те, що вони ведуть перемовини про купівлю „Української правди” і викуповують у них блог. Чи Вам щось відомо з цього приводу? І якщо відомо, скажіть, чи Вам пропонувалась якась допомога чи частка від тих грошей, які пропонують за сайт? Йде розмова, що за 10 мільйонів купується „Українська правда”.

- Я навіть не знаю, як це прокоментувати, чесно кажучи. Я не маю про це інформації. Я знаю, що ведуться переговори „Агори” з „Українською правдою”, зокрема, стосовно співпраці і про певного роду інвестиції, але більш ніякої інформації з цього приводу я не маю.

- Зрозуміло. Скажіть, будь ласка, чи пропонувалася Вам бодай якась частина, якщо буде продаж чи інвестування?

- Поки що я ніяких пропозицій ні від кого не отримувала.

- А якщо ведуться такі переговори, вони ведуться з ким, з власником сайту?

- Відверто кажучи, я не знаю деталей переговорів і не знаю, з ким вони ведуться. Я не можу сказати, хто представляє „Українську правду” на цих переговорах.

- Якщо Ви говорите, що йдуться розмови про інвестування, скажіть, чи Ви погоджуєтесь на те, щоб польська компанія „Агора” інвестувала?..

- Якщо пропонуються такі інвестиції, то це буде тільки на користь.

- „Українська правда” як така, як сайт, є прибутковою організацією?

- Я не знаю.

- Чи Ви маєте якусь долю чи частку з проекту „Українська правда”?

- Я думаю, що я повинна була б мати, але поки що я нічого не маю.

- Ви отримуєте хоч якісь дивіденди з цього проекту?

- Я не знаю, чи є „Українська правда” прибутковою організацією. Я знаю, що вони покривають нібито свої витрати, але наскільки вони є прибутковою організацією, я не знаю.

- Є оприлюднена інформація „Української правди”, що у них один мільйон гривень прибутку.

- Я про це також не знаю.

- Тобто, Ви нічого не отримуєте? Так? Я можу зробити такий висновок з цього питання? Це дуже цікаве питання в Україні, бо Ви ж є спадкоємницею, а також Ваші діти. Логічно було б, якщо б проект, який створив Георгій Гонгадзе, приносив прибуток і його сім’ї.

- Ви знаєте, мені здається, що логіка в Україні не особливо працює.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Медіа»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.